17 / 04 / 2024

BİR MODERN Elazığ satışta! Yeni proje!

BİR MODERN Elazığ satışta! Yeni proje!

Firma: Birtep

Proje: BİR MODERN

Birtep, Yenilikçi Konut hedefine Elazığ’dan başlıyor. Birtep, Bir Modern isimli 4 blok, 216 konut ve 42 mağazadan oluşan projeyi Elazığ'da hayata geçiriyor...



Gayrimenkul sektörünün değişen dinamiklerini doğru analiz ederek, sektörün ihtiyaçlarına güçlü finansal çözümler sunan BİRTEP, içinde bulunduğumuz ve “yeni normal” olarak belirtilen şartların geliştiği bu dönemde, yenilikçi bir konut pazarı oluşturma hedefiyle ilk iş ortaklığı projesine Elazığ’dan başladı. Bu kapsamda BİRTEP, kadim Harput şehrinin kültürel mirasına sahip, Doğu Anadolu’nun incilerinden Elazığ’da, satış ve pazarlamasını üstlendiği 'BİR MODERN' isimli konut projesini inşa ediyor.

Bir Meydan, 4 Blok, 216 Konut, 42 Mağaza

Elazığ Merkez’de Atatürk Bulvarı'nda yükselen ve satışları başlamış olan proje; 60 bin 688 metrekare inşaat alanında konumlanıyor. Projede 4 blok, 216 konut ve 42 mağaza bulunuyor. 

Birlikte Tasarruf, Birlikte Ticaret, İnsan Odaklı Finans ve Doğru Projeler

BİR MODERN ile ilgili açıklamalarda bulunan BİRTEP Genel Müdürü Kürşat Köz, Tasarruf Finansı yönteminin son yıllardaki yükselişiyle paralel olarak, insanların temel barınma ihtiyacı olan konut alımı konusunda “insan odaklı finans” ve “üretim” yaklaşımlarının çıkış noktası olması gerektiğine dikkat çekti. İhtiyaç ve eğilimlerin her zamankinden daha hassas bir yaklaşımla takip edilmesi gerektiğini vurgulayan Köz, özellikle Kovid-19 salgınının oluşturduğu yeni koşulların, tüm iş modellerinde iyi okunması gerektiğini dile getirdi. Köz; insanların, kaliteli konutları uygun maliyetlerle elde etmelerindeki en güçlü uygulamaların “Birlikte Tasarruf Finansı” yönteminde olduğunu dile getirerek, Elazığlılara  BİR MODERN  sayesinde bu imkanları sunduklarını kaydetti. 

Yeni Normallere Uygunluk

BİR MODERN projesinde, koronavirüs salgını sonrası oluşmaya başlayan yeni normallerin özellikle dikkate alındığına vurgu yapan Köz, “Küresel salgın sonrası dünya, eski dünya olmayacak, bu herkesin kabul ettiği bir gerçek. Yeni yaşamsal normların oluşacağı bir dünyaya geçiyoruz. Elbette yaşamsal hassasiyetlerin geliştiği ve mekana yansıdığı böylesi bir dönemde, bu realiteye duyarsız kalmamız düşünülemezdi. Bu bağlamda ‘BİR MODERN MEYDAN’ adını verdiğimiz, geniş bir meydana sahip açık cadde AVM’si, iç mekanlarda geniş balkonlar ve büyük teras alanlarıyla, açık alan ihtiyacını kendi içinde çözmemize özellikle dikkat çekmek istiyorum. Ayrıca, dairelerde müsait çalışma odalarının bulunması, uzaktan çalışma sisteminin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak seviyede güçlü bir teknolojik alt yapıya sahip oluşu bu projeyi Elazığ’ın en nitelikli ve yeni normalleşme sürecine uygun bir proje haline getirdi” diye konuştu.

Elazığ Halkının Tercihleri Doğrultusunda Elazığ’ın İstihdam ve Ekonomik Hareketliliğine Katkı

İlk koronavirüs vakasının görüldüğü andan itibaren, ekonomik çarkların dönmesini kurum olarak önemli önceliklerden biri olarak göz önüne aldıklarına dikkat çeken Köz, şunları kaydetti: 

“Elbette Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı’nın önerileri ve talimatları doğrultusunda gerekli tüm tedbirleri alarak, işlerimizin sürekliliğini ve gelişimini sağlamak adına faaliyetlerimize devam etme kararı almıştık. BİR MODERN’in, hem yatırımcılar hem ev sahipleri açısından öncelikli olarak tercih edilen bir proje olacağını düşünüyorum. Cadde üzerindeki ticari üniteleri ile bölgede prestij merkezi olacak bu proje; gerek üretim, gerekse işletmeye geçtiği aşamada bölgedeki istihdama çok ciddi katkılar sağlayacak ve bölge ekonomisine artı değer kazandıracak bir özelliğe sahip. BİRTEP olarak, ülkemizin öz kaynağını ülkemiz içerisinde değerlendirerek, insanların hayallerindeki eve beklemeden, en uygun koşullarda kavuşmaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Elazığ halkının bir evde neler beklediğini biliyor, gerçek ihtiyaçlarını doğru bir şekilde analiz ederek, onların beklentilerini en üst seviyede karşılayacak yaşam alanları oluşturmayı hedefliyoruz.”

Projede Deprem Güvenliği Ön Plana Çıkıyor

Köz, bölgedeki deprem güvenliğine ve deprem riskine de vurgu yaparak, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: 

“Projemiz, mimarisindeki estetik detaylar yanında statik planlarındaki öncelikler ve yapı güvenilirliği açısından da çok sıkı gözden geçirildi. Özellikle fore kazık uygulamasıyla temelinin zemin yapısına uygun şekilde tasarlanması ve desteklenmesi sayesinde ekstra bir deprem güvenliği sağlanmış oldu.”

Elazığ’da Yeni Bir Soluk

Bölgeye yeni bir soluk kazandıracak olan BİR MODERN; cadde üzeri merkezi konumu, Elazığ çarşıya çok yakın konum fırsatı, açık ticari üniteleri, yetişkin ve çocuklar için kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, mescit, dinlenme odaları, Türk hamamı, sauna gibi alanların yanı sıra yenilikçi ve estetik mimarisiyle 3+1, 4+1 ve 5+1 tipte farklı konutlar sunuyor. 

BİR MODERN projesinde konutlar 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Tapu tesliminin hemen yapıldığı proje, Elazığ Havalimanı'na 15 dakika, Kapalı Çarşı'ya 5 dakika, Elazığ Belediyesi'ne 10 dakika, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 

Web: https://birmodern.com/


projeye sor



Geri Dön