19 / 04 / 2024

Bitcoin 40 bin doları geçti!

Bitcoin 40 bin doları geçti!

ABD'li milyarder, varlık yönetimi şirketi Tudor Investment Corporation kurucu ve yöneticisi Jones'un Bitcoin açıklamaları sonrasında Bitcoin yeniden 40 bin doları geçti. 



Kripto para borsasının ata birimi olan Bitcoin toparlanmaya başladı. Sputniknews'te yer alan habere göre; Elektrikli araç üreticisi Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın Bitcoin madencilerinin kullandıkları enerjinin sadece  yarısını yenilenebilir kaynaklardan almaları halinde araç alımı için Bitcoin'in kabul edileceğini söylemesi ile Bitcoin yükselişe geçmişti.

Bitcoin 40 bin doları geçti!

ABD'li milyarder, varlık yönetimi şirketi Tudor Investment Corporation kurucu ve yöneticisi Paul Tudor Jones ise Bitcoin yatırımlarına yönelik 'uzun vadeli varlık koruyucusu' yorumu da Bitcoin'de yükselişin devam etmesine katkı sağladı.

Yaşanan gelişmelerle beraber son 24 saat içerisinde 38,786.44 ve 40,978.36 dolar arasında gelip giden Bitcoin, yüzde 4,18 değer kazanarak 40,496.96 dolara çıkarken birim haftalık yüzde 22,93 değer kazandı. Bitcoin'in toplam piyasa hacmi de yaklaşık 23 milyar dolar yükselerek 756 milyar dolara çıktı.

Bitcoin'de nakit kullanımı yaygınlaşacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön