16 / 04 / 2024

Bitcoin 40 bin dolar psikolojik duvarını aştı!

Bitcoin 40 bin dolar psikolojik duvarını aştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimi Bitcoin, 40 bin dolar psikolojik duvarını aştı.



Nisan'da 64 bin 813 dolar seviyesine yükselerek tarihi rekor kıran son zamanların gündem konusu kripto para birimi Bitcoin, bu tarihten sonra düşmeye başlamıştı. CNN Türk'te yer alan habere göre, son zamanlarda pozitif yönde hareketlenme eğilimine giren kripto para birimi Bitcoin, 40 bin doları aştı.

Geçen hafta 30 bin doların altına inen kripto para birimi Bitcoin, dünyanın en büyük e-ticaret siteleri arasında yer alan Amazoncom'un kripto para ile ödeme kabul edeceğine dair haberle 40 bin dolar sınırına yaklaştı. Ayrıca Elon Musk'ın kripto para birimi Bitcoin'e yönelik tavrının değişmesi, kendinin ve şirketlerinin kripto para birimi Bitcoin yatırımcısı olduğunu duyurması ayrıca Tesla'nın son zamanların gündem konusu Bitcoin ile satışlara yeniden başlayacağını açıklamasıyla kripto para piyasaları da hareket kazandı.

Bitcoin 40 bin dolar psikolojik duvarını aştı!

dünyanın en büyük e-ticaret siteleri arasında yer alan Amazoncom, son zamanların gündem konusu kripto para ile satış iddialarının gerçek olmadığını, işe alım için kripto para uzmanı aradıklarını, ilerleyen senelerde durumun değişeceğini belirtti.

Bitcoin ve diğer kripto paralarda görülen yükselişin ana sebeplerinden biri yatırımcı ve uzmanlardan gelen destekleyici açıklamalar olduğu iddia ediliyor.

Kripto para birimi Bitcoin en düşük 37 bin 986 dolar, en yüksek ise 40 bin 345 dolar seviyelerine ulaştı.

Yine gündem olan kripto para birimlerinden Ethereum yüzde 1.83 oranında primle 2283 dolar, Dogecoin de yüzde 1.24 oranında yükselerek 0.20 dolar seviyesinden alıcı buluyor.

 

Bitcoin ve Ethereum yükselişe geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön