28 / 03 / 2024

Bitcoin 40 bin doları aşarak zirveyi yeniledi!

Bitcoin 40 bin doları aşarak zirveyi yeniledi!

Toplam piyasa değeri ilk kez 1 milyarın üzerine çıkan kripto para piyasasının en büyük oyuncusu Bitcoin, zirveyi 40 bin doların üzerine taşıyarak rekoruna bir yenisini ekledi.



Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli parası Bitcoin, Perşembe akşamı 40 bin doları aşarak rekoruna bir yenisini ekledi.

Bitcoin'in Paypal'ın kripto paraları ödeme aracı olarak kabul edeceğini açıklamasının ardından başlayan yükselişi, kurumsal yatırımcıların artan ilgisiyle devam ediyor.

Bitcoin 40 bin doları aşarak zirveyi yeniledi!

Dünya'nın CoinMarketCap verilerinden aktardığına göre, Bitcoin gün içerisinde yaklaşık yüzde 15 yükseliş kaydederek, 40 bin 180 dolar ile rekor tazeledi.

JP Morgan tarafından hazırlanan bir raporda 'dijital altın' olarak nitelenen Bitcoin'in 146 bin dolara kadar yükselme potansiyeli bulunduğu belirtilmişti.

Kripto para piyasası 1 trilyon doları aştı!

Bitcoin yeniden rekor kırdı! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön