20 / 04 / 2024

Bitcoin 5 yılda 10 kat değerlenebilir!

Bitcoin 5 yılda 10 kat değerlenebilir!

Bitcoin ve kripto paralarla ilgili olumsuz görüşleriyle dikkat çeken JP Morgan CEO'su Jamie Dimon, Bitcoin fiyatının gelecek 5 senede 10 katına çıkabileceğini fakat kendisinin yine de alım gerçekleştirmeyeceğini dile getirdi. 



Bitcoin ve kripto paralarla ilgili olumsuz görüşleriyle dikkat çeken JP Morgan CEO'su Jamie Dimon, yine kafa karıştıran bir açıklamaya imza attı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; JP Morgan CEO'su Jamie Dimon, Hindistan medyasına önemli açıklamalarda bulundu. Jamie Dimon, "Ben gerçtekten Bitcoin'i umursamıyorum. İnsanların gereksiz yere bu konuya çok fazla zaman  harcadıklarını düşünüyorum" diye konuştu.  

Bitcoin 5 yılda 10 kat değerlenebilir!

Bitcoin'in bir noktada regüle edilmesi gerektiğine dikkat çeken Dimon, "Bu durumda yükseliş sınırlanabilir. Ancak bunu atlatırsa ne  olacağını bilemiyorum. Umursamıyorum. Ben Bitcoin almam. Ancak bu  kripto paranın gelecek 5 yılda 10 katın çıkmayacağı anlamına gelmiyor" açıklamasında bulundu.

Binance ve Huobi, Çinli yatırımcıları kabul etmeyecek!

Bitcoin yeniden değerlendi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön