23 / 04 / 2024

Bitcoin, balina alımları ve Nasdaq ile 25 bin dolara tepki gösterebilir!

Bitcoin, balina alımları ve Nasdaq ile 25 bin dolara tepki gösterebilir!

Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimi Bitcoin ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Beste Naz Süllü'nün o açıklamaları...



Böylelikle ilk kez bir Fed yetkilisinin ağzından resesyonun geleceğini duymuş olduklarını söyleyen Beste Naz Süllü, "Resesyon burada risk olmaktan çıkmalı çünkü kontrollü bir resesyon, işsizlikten feragat edilecek birkaç puan, Fed’i aşırı ısınan ekonomiden kurtarabilir ve enflasyonu soğumaya geçirebilir." dedi.

Bitcoin, balina alımları ve Nasdaq ile 25 bin dolara tepki gösterebilir!

Powell sonrası piyasada kısmen rahatlama gördüklerini söyleyen Beste Naz Süllü, DXY ve ABD tahvil faizlerinde hafif gerileme söz konusu olurken, halen daha kritik geçiş sürecini devam ettirdiklerini söyledi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön