27 / 04 / 2024

Bitcoin kan kaybetmeye devam ediyor! 8 haftayı kayıpla kapattı!

Bitcoin kan kaybetmeye devam ediyor! 8 haftayı kayıpla kapattı!

En büyük kripto para yatırımı Bitcoin'de düşüş devam ediyor. Bitcoin, tarihinde ilk kez art arda sekiz haftalık kayıp yaşadı. Peki Bitcoin'de düşüş devam edecek mi? İşte detaylar...



Bitcoin kan kaybetmeye devam ediyor! 8 haftayı kayıpla kapattı!

KRİPTO PARA PİYASASI DİBE VURUR MU?

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz kısa süre önce sektör katılımcılarını, hisse senetlerinin ve kripto paranın dibe vurmasının daha fazla zaman alacağını iddia ederek, piyasa duyarlılığında keskin bir geri dönüş bekleme konusunda uyarıda bulundu. Hatta Novogratz, önde gelen altcoin’lerin ilgili fiyat zirvelerinden yüzde 70 daha düşebileceğini tahmin etti.

Türkiye Taş Kömürü en az ilkokul mezunu 4.000 personel alımı yapacak! Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

PttAVM'de 5 kg ayçiçek yağında büyük fırsat! En ucuz ayçiçek yağı ne kadar? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101 aktüel katalog 23 Mayıs 2022: Tavuk eti, çaykur çay, ayçiçek yağına çılgın indirim! 23 Mayıs 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi aktüel kataloğunda ayçiçek yağı, çaykur çay ve sebzeye dev indirim! İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi

MİGROS'ta kırmızı et kampanyası başladı! Dana ve kuzu et fiyatlarında çılgın indirim! İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön