29 / 03 / 2024

Bitcoin neden yükselemiyor? Kripto para yatırımcıları dikkat!

Bitcoin neden yükselemiyor? Kripto para yatırımcıları dikkat!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin neden yükselemiyor? İşte kripto paraların şahında son durum..



Son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto para birimi Bitcoin'de son durum ne oldu? Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin yükselecek mi?  Bitcoin düşecek mi? Merak edilen soruların yanıtlarını Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü verdi. 

Bitcoin neden yükselemiyor? Kripto para yatırımcıları dikkat!

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü yaptığı açıklamada "Bu hafta Fed öncesi ABD 10 yıllık tahvil fiyatlamalarındaki sapmalar derken risk iştahı bir türlü toparlanamıyor. Bitcoin de bununla birlikte 40.000$ seviyesini kırmazken, yönsüzlük devam ediyor." ifadelerini kullandı.

İşte Beste Naz Süllü'nün konuyla ilgili açıklamaları...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön