16 / 04 / 2024

Bitcoin resmen çakıldı: Tam yüzde 10...

Bitcoin resmen çakıldı: Tam yüzde 10...

Bitcoin (BTC) ve kripto paralar bugün de birçok vatandaş tarafından araştırılıyor. Bitcoin dün akşam saatlerinde kelimenin tam anlamıyla çakıldı. Düşüş sonrası kripto paralarda son durum merak konusu oldu.



AVRUPA VE ABD’DEN GELECEK AÇIKLAMALAR BEKLENİYOR!

Öte yandan yarın Avrupa Merkez Bankası (ECB), faiz kararını bildirecek. Bazı piyasa yorumcuları, mevcut düşüşün, ECB’nin faiz artırımının fiyatlanmasına bağlı bir hareket olarak gerçekleşmiş olabileceğini düşünüyor. Bunun yanı sıra önümüzdeki hafta 13 Eylül tarihinde ABD enflasyonunun da açıklanacak olması, piyasalardaki tedirginliği yükselten başka bir faktör olarak görülüyor.

Gözler yeni zamda: 7500 TL detayı! Asgari ücret için 3 formül!

Yok böyle şartlar! Maaşları 30-50 bin TL arasında değişiyor!

Doğalgaz desteğinin ayrıntıları ortaya çıktı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön