28 / 03 / 2024

Bitcoin son 3 ayın dibinde!

Bitcoin son 3 ayın dibinde!

Yatırımcılar, Bitcoin fiyatını 3 ayın en düşük seviyesine iten bu haftaki büyük merkez bankası toplantıları öncesinde riskli varlıklardan kaçınıyor.



Yatırımcılar, Bitcoin fiyatını 3 ayın en düşük seviyesine iten bu haftaki büyük merkez bankası toplantıları öncesinde riskli varlıklardan kaçınıyor. Analitik firması Coinmarketcap'ın verilerine göre, Bitcoin de dahil olmak üzere küresel kripto para piyasasının değeri sadece 24 saatte yaklaşık yüzde 7 düşerek 900 milyar dolara düştü. 

ABD Merkez Bankası'nın (Fed), federal fon oranı politikasını başlattığı 1990'lardan bu yana ilk kez faiz oranlarını 100 baz puan artırması beklendiğinden, en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, satış baskısı altında. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön