26 / 04 / 2024

Bitcoin son 3 ayın dibinde!

Bitcoin son 3 ayın dibinde!

Yatırımcılar, Bitcoin fiyatını 3 ayın en düşük seviyesine iten bu haftaki büyük merkez bankası toplantıları öncesinde riskli varlıklardan kaçınıyor.



Ethereum’daki sert düşüşün 15 Eylül’deki blokzincirindeki birtakım yapısal güncellemeleri ifade eden ve ağdaki enerji tüketimini yüzde 99'dan fazla düşürecek olan "Merge (birleşme)" güncellemesini gerçekleştirmesinin ardından gelmesi ilgi çekti.

Analistler, geçen hafta artan küresel enflasyon ve resesyon korkularıyla zaten zayıflamış olan risk iştahının yeni haftaya merkez bankası beklentileri doğrultusunda girdiğini belirtti. 

Fed ve İngiltere Merkez Bankası'nın (BoE) bu hafta faiz artırmaya devam edeceği beklentilerinin kripto piyasasında satış baskısına yol açacağını açıklayan analistler, borçlanma maliyetlerinin yüksek olmasının kripto para piyasasında likidite sağlamada da sorunlara yol açtığına dikkat çekiyor. 

Çarşamba günü sona eren toplantısında Fed'in kilit faizi en az 75 baz puan artıracağı varsayılırken, BoE'nin 50 baz puan artıracağı tahmin ediliyor.

1 Ocak 2023 yeni asgari ücret! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu! Hemen bakın!
Bankalar peş peşe açıkladı! Promosyon yarışından sonra birde bu çıktı! ING, Yapı Kredi, Garanti, TEB, Ziraat...
Dolarda kıyamete son 10 gün! Analistler açıkladı: Dolar o rakamı görecek! Hemen bakmayan, bin pişman!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön