19 / 04 / 2024

Bitcoin vaadiyle vurgun yapan İran vatandaşı serbest kaldı!

Bitcoin vaadiyle vurgun yapan İran vatandaşı serbest kaldı!

İstanbul'da çok kripto para dolandırıcılığı yapan İranlı çete mahkemeye çıkarıldı.



İstanbul'da saadet zinciri kurarak bir çok kişiyi dolandıran 23 kişilik İranlı çete çıkarıldıkları mahkemede yargılandı.

Akşam'da yer alan habere göre; mahkemede konuşan mağdurlar iki ayrı şirket kurarak yüzde 10 kar vadeden şebekeye büyük miktarda para ödemesi yapan ve kendileri için çıkarılan kripto para cüzdanlarını görünce inandıklarını fakat sonrasında ödemelerin 2 ay sonra kesildiğini dile getirdi.

Bitcoin vaadiyle vurgun yapan İran vatandaşı serbest kaldı!

Mahkeme örgüt lideri olduğu öne sürülen tutuklu Nefes Yegane ile eşi Mohammad Mahdı Raoufi hakkında beraat kararı verdi.

Kripto para yüzünden zarar eden ünlü isimler!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön