20 / 04 / 2024

Bitcoin ve bu altcoinler sıçrayacak! 3 kez bilen analistten son dakika tahmini!

Bitcoin ve bu altcoinler sıçrayacak! 3 kez bilen analistten son dakika tahmini!

Bloomberg Intelligence analisti Mike McGlone, yaptığı açıklamada önde gelen bazı kripto para birimlerinin 2022 yılının sonuna kadar diğer emtia varlıklarından daha iyi performans göstereceğini belirtti. İşte detaylar...



Bloomberg Intelligence analisti Mike McGlone son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili yaptığı açıklamada hisse senedi piyasasında daha dramatik bir düzeltmenin ABD Merkez Bankası’nın (FED) parasal sıkılaştırma konusundaki ayarını değiştirmeye zorlayacağını ve bundan sonra  kripto para birimleri gibi riskli varlıklarda boğa koşularını tetikleyeceğini belirtiyor. 

Bitcoin ve bu altcoinler sıçrayacak! 3 kez bilen analistten son dakika tahmini!

Mike McGlone konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Şu anda kriptoları temelde gerileme dalgasında bir piyon olarak görüyorum. Fed, borsaya kadar çene çalmaya devam edecek. Sonra borsa o kadar düşecek ki ABD Merkez Bankası duraklayacak. İşte o zaman zaten neler olduğunu göreceğimizi düşünüyorum. Bitcoin, Ethereum ve diğerlerini bilmiyorum, belki Solana, performans trendlerini sürdürecekler ve şimdiden iyi bir iş çıkardılar. Benim ana temam, Bitcoin (BTC) ve kriptolar için iyi bir dip gösterge istiyorsanız, Fed fon vadeli işlemlerine bakabilirsiniz… Piyasanın Fed’in bundan bir yıl sonra yapmasını beklediği şey bu. Şu anda, yüzde 3 veya daha fazla bir seviyeden fiyatlandırılıyor ve gerçek oranı yüzde 1. Bu ileriye dönük beklenti dibe vurmaya başladığında, Bitcoin’in dibe vuracağını düşünüyorum."

Türkiye en çok kripto para kazancı elde edilen 6'ncı ülke oldu! Yatırımlar katlandı! 

Ethereum 35 bin dolara ulaşacak! Kripto para yatırımcıları dikkat! Uzman isim açıkladı! 

Kripto para vurguncusu Faruk Fatih Özer'e bir şok daha! Bütün parasını kaptırmış!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön