27 / 04 / 2024

Kripto para vurguncusu Faruk Fatih Özer'e bir şok daha! Bütün parasını kaptırmış!

Kripto para vurguncusu Faruk Fatih Özer'e bir şok daha! Bütün parasını kaptırmış!

Thodex vurgunuyla ilgili kamuoyunda ses getiren haberlere bir yenisi daha eklendi. Aktarılan detaylara göre, Faruk Fatih Özer'in 2017 yılında "kullanıcım paramı çaldı" diyerek savcılığa başvurduğu ortaya çıktı.



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex vurgunuyla ilgili kamuoyunda ses getiren haberlere bir yenisi daha eklendi. Aktarılan detaylara göre, Faruk Fatih Özer'in 2017 yılında "kullanıcım paramı çaldı" diyerek savcılığa başvurduğu ortaya çıktı.

Seneler sonra arkasında binlerce mağdur bırakan Faruk Fatih Özer'in Thodex kullanıcısı olan Süleyman Kara isimli kişi tarafından 595 bin TL'lik bir zarara uğradığını söylemesindan sonra Süleyman Kara hakkında "Bilişim sistemlerinin kullanılması suretiyle hırsızlık" suçundan 17 sene 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kripto para vurguncusu Faruk Fatih Özer e bir şok daha! Bütün parasını kaptırmış!

ALDIĞI YANIT MAĞDURLARA YAŞATTIĞINA BENZİYOR: ALIN DA GÖRELİM

Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre, yurt dışında bulunan ve uluslararası bir cruise gemisinde restoran müdürlüğü yapan Süleyman Kara'nın uzlaşmak amacıyla kendisini arayan Faruk Fatih Özer'in avukatlarına iddiaya göre, "Uyanık olsaydınız. Benden bu parayı alamazsınız. Zaten yurt dışında ikamet ediyorum. Alın da görelim" yanıtını verdiği iddia edildi.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex kripto para dolandırıcılığı ile ilgili olarak, "Örgüt kurma ve yönetme", "Suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama" ve "Nitelikli dolandırıcılık" suçlarından 40 bin 540 yıla kadar, daha sonra ise hakkında "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçundan 3 seneye kadar hapis cezası talebiyle dava açılmış olan  Faruk Fatih Özer'in seneler önce "ben mağdurum" dediği ortaya çıktı.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, arkasında binlerce mağdur bırakan Özer'in 'mağdur' sıfatıyla bir davanın tarafı olduğu ortaya çıktı.

İşte konu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön