18 / 04 / 2024

bitcoin yorumları

bitcoin yorumları

Bloomberg Intelligence analisti Mike McGlone, yaptığı açıklamada önde gelen bazı kripto para birimlerinin 2022 yılının sonuna kadar diğer emtia varlıklarından daha iyi performans göstereceğini belirtti. İşte detaylar...

Kripto paralar ile ilgili efsaneler!

Kripto paralarla ilgili çok sayıda efsane bulunuyor. Peki bunların hangileri gerçek? İşte kripto para efsaneleri...

Milyarder yatırımcı Novogratz'dan Bitcoin yorumu!

Bitcoin'e yönelik değerlendirmede bulunan dünyaca ünlü milyarder yatırımcı Novogratz Bitcoin'deki son hareketleri 'Balondan kaçan hava' olarak yorumladı.

Analistlerin yorumları olumlu: Bitcoin (BTC), kritik direnci desteğe çevirme hazırlığında!

Kripto para analistleri paylaştıkları bir X gönderisinde Bitcoin’in (BTC) önümüzdeki 24 saat içinde 26,228 doların üzerine çıkabileceğini belirtti. Bu hedefin tutması halinde yeni beklentinin 27,400 dolar olacağı vurgulandı.

Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! Boğa sezonu başladı mı?

Uzun bir süredir düşüşte olan kripto para piyasasında olumlu gelişmeler yaşanıyor. Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! yaşanırken, boğa sezonunun başlayabileceği yorumları yapılıyor. İşte güncel kripto par fiyatları…

Kripto paralar savaştan nasıl etkilendi? Bitcoin değer kaybedecek mi? Yatırımcılar dikkat!

Jeopolitik nedenlerden dolayı kripto piyasaları düşüş yaşarken bir hafta sonra Bitcoin kısa süreliğine 44 bin dolar seviyesinin üzerine çıktı. Bu sırada Binance CEO'su Changpeng Zhao, Bitcoin ve kripto para yorumlarında bulundu.

Bitcoin 75 bin doları geçecek mi?

Kripto para biriminin en büyük oyuncusu Bitcoin gerilemeye başladı. Global fon yöneticileri Bitcoin'in 75 bin doları geçeceğini düşünüyor.

Bitcoin'in mucidi dünyanın en zengin 15’inci insanı oldu!

Dünyanın en büyük hacmine sahip kripto para birimi Bitcoin’i (BTC) geliştiren kişi olan Satoshi Nakamoto’nun net servetinin 73 milyar dolar olduğuna dikkat çekildi.

Bitcoin'in en büyük gizemi çözülüyor!

Kripto para piyasasının en büyük birimi olan Bitcoin'in kim tarafından geliştirildiği merak konusu olmuştu. ABD'de görülen oldukça sıradan bir dava en büyük gizemi çözmek üzere. 

Bitcoin, altını geçecek!

Kantitatif analist PlanB, Bitcoin'in piyasa değerinin altın ve gayrimenkul gibi daha geleneksel varlıkların değerini eninde sonunda geçeceğine dikkat çekti. PlanB, altının, BTC'nin piyasa değerine yaklaşamayacağını da vurguladı.

Bitcoin sert satışlarla geriledi!

Uzun zamandır Bitcoin yatırımlarını elinde tutan yatırımcılar Bitcoin'lerini satmaya başladı. Kripto para borsasının en büyük oyuncusu Bitcoin bu satışların ardından 65 bin dolara geriledi. 

Bitcoin ve Ethereum yeniden düşüşte!

Altın fiyatlarının zirve yapması ile beraber Bitcoin ve Ethereum'a ilgi azaldı. Bitcoin 69 bin dolardan 62 bin dolara geriledi. 

Altın almak mı daha mantıklı, Bitcoin almak mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Atılım Murat bugünkü köşesinde altın yatırımını ve Bitcoin yatırımını karşılaştırdı. İşte Atılım Murat'ın 'Bitcoin mi, altın mı?' başlıklı yazısı...

Bitcoin rekor tazeledi!

Kripto paraların en büyük birimi olan Bitcoin yükselişine devam ediyor. Bitcoin 67 bin doları geçerek rekor tazeledi.

Bitcoin'de rekora az kaldı!

Kripto para piyasaları güç kazanmaya devam ediyor. Kripto para piyasaların atası olan Bitcoin rekor kırmaya hazırlanıyor. 

New York Belediye Başkanı Eric Adams maaşını Bitcoin olarak istiyor!

ABD'nin New York kentinin yeni belediye başkanı Eric Adams, maaşının Bitcoin olarak ödenmesini talep ediyor. 

bitcoin yorumları Haberi

bitcoin yorumları

Bloomberg Intelligence analisti Mike McGlone, yaptığı açıklamada önde gelen bazı kripto para birimlerinin 2022 yılının sonuna kadar diğer emtia varlıklarından daha iyi performans göstereceğini kaydetti.

Kriptokoin'in aktardığına göre, Bloomberg Intelligence analisti Mike McGlone, önde gelen kripto para birimi Bitcoin (BTC), en iyi akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH) ve ETH rakibi Solana’nın (SOL) ABD borsası daha da düştüğünde yükseliş trendini sürdüreceğini kaydetti.

İşte kripto para yatırımcılarının merak ettiği o açıklamalar...
 

Bloomberg Intelligence analisti Mike McGlone son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili yaptığı açıklamada hisse senedi piyasasında daha dramatik bir düzeltmenin ABD Merkez Bankası’nın (FED) parasal sıkılaştırma konusundaki ayarını değiştirmeye zorlayacağını ve bundan sonra  kripto para birimleri gibi riskli varlıklarda boğa koşularını tetikleyeceğini belirtiyor. 

Mike McGlone konuyla ilgili...