27 / 04 / 2024

Bitcoin'in mucidi dünyanın en zengin 15’inci insanı oldu!

Bitcoin'in mucidi dünyanın en zengin 15’inci insanı oldu!

Dünyanın en büyük hacmine sahip kripto para birimi Bitcoin’i (BTC) geliştiren kişi olan Satoshi Nakamoto’nun net servetinin 73 milyar dolar olduğuna dikkat çekildi.



Dünyanın en büyük hacmine sahip kripto para birimi Bitcoin’i (BTC) geliştiren kişi olan Satoshi Nakamoto’nun şahsi servetine ilişkin bilgiler öğrenildi. NTV'de yer alan habere göre; en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’i (BTC) geliştiren Satoshi Nakamoto’nun son yükselişler sonrasında dünyanın en zengin 15’inci kişisi olduğu belirtildi. 

Bitcoin in mucidi dünyanın en zengin 15’inci insanı oldu!

Nakamoto'nun net servetinin 73 milyar dolar olduğuna dikkat çekilirken, 750 bin ila 1.1 milyon BTC arasındaki kripto varlıklarının bulunduğunun öngörüldüğü de ifade edildi. 

Bitcoin in mucidi dünyanın en zengin 15’inci insanı oldu!

EN ZENGİN İLK 10’A GİRECEK

Bitcoin fiyatı, geçtiğimiz seneye göre yüzde 300'den fazla bir yükseliş sonrasında bu ayın başlarında 68 bin doların üzerine yükselerek bütün zamanların en yüksek seviyesini gördü.

Bitcoin in mucidi dünyanın en zengin 15’inci insanı oldu!

Önde gelen bir tahmin modeli, sene sonundan önce kripto para biriminin 100 bin doların üzerine ulaşabileceğini öngörürken, bunun gerçekleşmesi halinde Nakamoto'nun yatırımcı Warren Buffett ile eşit bir servetle dünyanın en zengin ilk 10 kişi arasına yerleşebileceğini belirtti.

Bitcoin'in en büyük gizemi çözülüyor!

Kripto paralar yeniden yükselecek mi?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön