25 / 04 / 2024

Bitcoin yeniden düşüşte!

Bitcoin yeniden düşüşte!

Son zamanlarda dalgalı bir seyir izleyen Bitcoin, iş insanı Elon Musk'ın tweeti sonrası yeniden düşüşe geçerek 36 bin dolara geriledi. 



Tesla'nın CEO'su Elon Musk attığı tweetler nedeniyle Bitcoin'e yön vermeye devam ediyor. Hürriyer'te yer alan habere göre; Musk son tweetiyle Bitcoin yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı. Dogecoin'i parlatmak için spekülasyonlar yapan Musk attığı kırık kalpli tweet sonrası Bitcoin'nde  milyarlarca dolarlık satışa neden oldu.

Geçtiğimiz günlerde toparlanmaya başlayan Bitcoin yüzde 3 değer kazanarak 39 bin dolar seviyelerine ulaşmıştı. Elon Musk'ın attığı kırık kalpli tweet sonrasında ise Bitcoin yeniden 37 bin dolar seviyesine geriledi. Gün içerisinde Bitcoin en düşük 37 bin 367 dolar, en yüksek ise 39 bin 272 dolar seviyesine ulaştı. 

Bitcoin yeniden düşüşte!

Bitcoin'e tavır aldı

Elinde sınırsız sayıda Dogecoin bulunduran Musk Bitcoin'e karşı olumsuz tutumuna devam ediyor. Bitcoin'i çevreci olmayan madencilik faaliyetleri nedeniyle eleştiren Musk Bitcoin ile Tesla satışını durdurmuştu. Musk sonrasında ise kripto para madencileriyle bir araya gelmişti. 

 Bitcoin yeniden düşüşte!

Kripto paralar nasıl düzenlenmeli?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön