19 / 03 / 2024

Kripto paralar yeniden düşüşte!

Kripto paralar yeniden düşüşte!

Son zamanlarda yükselişe geçen kripto para birimlerin atası olan Bitcoin yeniden 40 bin doların altına geriledi. 



Kripto para borsalarında dalgalı günler yaşanmaya devam ediyor. CNN Türk'te yer alan habere göre; geçtiğimiz hafta 40 bin doları geçen Bitcoin yeniden düşüşe geçti. Ethereum, ADA ve UNI gibi kripto para birimleri de Bitcoin ile beraber düşüşte. Piyasalarda genel olarak yüzde 4 oranında düşüş yaşanıyor. Ethereum 2400 doların üzerinde kalmak için yoğun çaba harcasa da bu pek mümkün görünmüyor. Altcoinlerin lideri Ethereum, 2 bin 698 dolara kadar çıktı.

Kripto paralar yeniden düşüşte!

Küresel çapta önemli bir kripto para olarak bilinen ADA ise 1.3 doların üzerinde tutunmaya çalışıyor. 24 saatlik grafik incelendiğinde en yüksek seviyenin 1.38 dolar olduğu gözlemleniyor. Bu kripto para birimi eğer 1.4 dolar seviyesini geçerse 2 dolara çıkmaya çalışacak. 

Merkeziyetsiz borsa sistemleri içerisinde en çok değer görenlerden birisi de hiç şüphesiz UNI coin oldu. Bu kripto para birimi şu sıralar 23 dolar civarında. Özellikle son dönemlerde 24 dolar seviyesine ulaşmak için büyük çaba harcasa da bu şu an için pek başarılı değil.

Kripto yatırımcıları Bitcoin'den kaçıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön