25 / 04 / 2024

Bitcoin yıl sonunda 100 bin dolara ulaşacak mı?

Bitcoin yıl sonunda 100 bin dolara ulaşacak mı?

Kripto paralar yeni yılın ilk günlerinden itibaren belirgin değer kayıpları yaşıyor. Peki Bitcoin gelecek günlerde değerlenecek mi? İşte ayrıntılar...



Bu gerçekleşenilir bir öngörü olarak belirtiliyor. Madeni paranın inanmayanları defalarca şok etme yeteneği bulunuyor, fakat piyasa gözlemcileri bu eşiğe giden yolun daha şahin bir Federal Rezerv ile daha zorlu olabileceğini ileri sürüyor.

Bitcoin yıl sonunda 100 bin dolara ulaşacak mı?

Goldman, Bitcoin'in 100 bin Dolarlık Bir Olasılık Olduğunu Söylüyor

Kripto paralardaki son düşüş, politika yapıcıların Mart'ta bir dizi faiz artırımına başlayabilecekleri ihtimalinin yükselmesi sebebiyle yaşanıyor. Be bu, likiditeyi kaldırmak için atacakları birkaç adımdan yalnızca biri. Böyle bir durumda spekülatif yatırımlar parlaklığını yitirir. Bloomberg Galaxy Kripto Endeksi seneye başlarken yüzde 13 değer kaybederken, Bitcoin bu sene yeni yıla en kötü başlangıcını kaydetti. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön