28 / 03 / 2024

Bitcoin yıl sonunda 100 bin dolara ulaşacak mı?

Bitcoin yıl sonunda 100 bin dolara ulaşacak mı?

Kripto paralar yeni yılın ilk günlerinden itibaren belirgin değer kayıpları yaşıyor. Peki Bitcoin gelecek günlerde değerlenecek mi? İşte ayrıntılar...



Nikolaos Panigirtzoglou, “Bitcoin düşüş eğilimine şaşırmadım. Bitcoin vadeli işlemlerine dayalı Bitcoin pozisyon göstergemiz aşırı satılmış görünüyor.” diye konuştu. Nikolaos Panigirtzoglou,, kripto paranın gerçeğe uygun değerinin, yatırımcıların altına karşı oynaklık oranı hakkında ne öngördüğüne bağlı olarak 35 bin -73 bin dolar arasında olduğunu belirtti.

Bitcoin yıl sonunda 100 bin dolara ulaşacak mı?

Piyasa değerine göre en büyük dijital varlık olan Bitcoin, Kasım'da neredeyse 69 bin dolara ulaşmıştı, ancak o günden bu yana yaklaşık yüzde 40 değer kaybetti. Yine de, türbülansın ortasında bile pek çok analist, yeni yılda 100 bin dolara çıkacağını öngördüklerine dikkat çekti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön