24 / 04 / 2024

Bitcoin yükselecek mi? Kriptolarda son durum ne? Milyonlarca yatırımcıyı ilgilendiriyor!

Bitcoin yükselecek mi? Kriptolarda son durum ne? Milyonlarca yatırımcıyı ilgilendiriyor!

Dev kripto para Bitcoin geçen sene zirveye yükselmişti. Fakat yaşanan dış etkenler sebebiyle lider kripto ciddi şekilde değer kaybetti. Peki Bitcoin'de yükseliş geliyor mu? İşte Bitcoin'le merak edilenler....



Teknolojioku'dan Bahar Vatansever'in haberine göre; sektörden gelen yorumlar Bitcoin'in kısa süreli dip yaptığına dikkat çekerken yakında yükseliş yaşanabileceğini vurguluyor. 

Bitcoin yükselecek mi? Kriptolarda son durum ne? Milyonlarca yatırımcıyı ilgilendiriyor! 

CFTC Başkanı Behnam, Bitcoin ve Ethereum'un portföylerin ileride ayrılmaz parçası olabileceğine dikkat çekmişti. Sektörden gelen yorumlar bu açıklamaya dayandı. 

Kriptoların devi Bitcoin için, yapılan açıklamalarda, "FOMC kararı öncesinde piyasalarda yeşil renklerin hakim olduğunu görüyoruz. Akşam saat 21:00’da açıklanacak karar metninin yanında projeksiyon açıklanmayacak ve 21:30’da Powell konuşma gerçekleştirecek" denildi ve piyasaların FOMC kararı öncesinde bir miktar temkinli yaklaşım sergilediği belirtildi. 

Bitcoin yükselecek mi? Kriptolarda son durum ne? Milyonlarca yatırımcıyı ilgilendiriyor! 

Kripto paralarda 17.600-18 bin dolar seviyesinin dip olduğuna dikkat çekilen açıklamada "Piyasa zincir üstü verilerde bu bölgede akümülasyona (birikime) geçti. İllikit varlık arzı bu bölgede azalırken, cüzdanlarda BTC birikimleri devam ediyor" denildi. 

SEC Başkanı Gensler’ın Bitcoin ve Ethereum'u menkul kıymet olma formundan ayırmasının ardından gelen değerlendirmeye dikkat çekilen açıklamada, söylemlerdeki yumuşamanın kripto paralara tepki şansı tanıyabileceğinin altı çizildi. 

"Teknik olarak BTC/USDT yükseliş kanalında bulunuyor ve bu Bitcoin kanalın da alt bandı olan 20.700 seviyesinden dönüş yaptı" denilen açıklamada, "Yükselişlerde 21.500 direnç olsa da 22.200 seviyesine kadar yukarı yönlü tepkinin oluşmasını bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı. 

Bitcoin paraşütsüz çakıldı! FED kararı sonrası dibi görecek!

Ünlü analistlerden son dakika açıklaması! Altını o günden sonra bu fiyata alamayacaksınız! Hemen bu rakama bakın

Elinde doları olan herkes buraya! Dolarları bozdurmanın zamanı geldi mi? Her dediği çıkan Selçuk Geçer açıkladı

Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş altın için ilk kez böyle uyardı! Bunu yapmayan ziyan olur! Hemen açıklamaya bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön