26 / 04 / 2024

Bitcoin'de bu rakama dikkat! 

Bitcoin'de bu rakama dikkat! 

Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin'de dikkat edilmesi gereken rakamı açıkladı. İşte Beste Naz Süllü'nün o açıklamaları...



Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto paralarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Bitcoin'de dikkat edilmesi gereken rakamı açıklayan Beste Naz Süllü finans piyasalarının uzun süreli bir geçiş döneminde ve yönsüzlük içerisinde hareket ettiğini söyleyerek, birçok yatırımcının bu esnada zararda beklemesi kripto paralara ilişkin soru işaretleri ve merakının da arttığını dile getirdi.

Bitcoin de bu rakama dikkat! 

Yaptığı açıklamada dün endekslerden başlayan alıcılı iştah Bitcoin’de 21 bin 700 dolar seviyelerine kadar hareket sağlasa da gelen kar satışlarıyla yeniden 20 bin dolar sınırına geri çekildiğini söyleyen Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü makro gelişmelerin şu an sürüklediği piyasaya düşen bir anket bu gerilemede etkili olduğunu dile getirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön