26 / 04 / 2024

Bitcoin'de bu rakama dikkat! 

Bitcoin'de bu rakama dikkat! 

Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin'de dikkat edilmesi gereken rakamı açıkladı. İşte Beste Naz Süllü'nün o açıklamaları...



1994'ten itibaren ilk defa haziran ayı toplantısında 75bp faizlerde artışa giden Fed’in Temmuz'da 75bp ve sonrasında eylül ayı toplantısında 50bp faiz artırımına gitmesi beklendiğine değinen Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü,  Reuters anketinin üç toplantıda 200bp faiz artışına işaret ederken, ABD’nin resesyon söylem ve olasılıklarının arttığı şu günlerde sıkılaştırma politikalarının negatif algılandığını kaydetti.

Bitcoin de bu rakama dikkat! 

Yaptığı açıklamada madenciler için çok hassas bir noktaya geldiklerini söyleyen Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, 20 bin dolar seviyesinin gerisinde vakit geçirmesi daha fazla madencinin satması anlamına geleceği için blok satışlarının tetikleyebileceğini kaydederek, 20 bin dolar üstünün bizim için sadece teknik olarak değil madenciler için de çok önemli olduğunu söyledi. 

Bitcoin’i teknik olarak ele aldıklarında dün takip ettikleri yükseliş kanalının dışındaki hareketlerin 20 bin 500 dolar altına baskıladığını kaydeden, "Bir türlü kalıcı olamadığımız bu seviye yeniden kırılırsa yüzde 15’lik bir ters OBO’ya işaret eder. Bu nedenle 20.500$ kırılmasını beklemek ve bu şekilde tepkiyi satın almak daha doğru olabilir. 19.800$ seviyesi gerisinde stop loss koymak ihtiyatlı olacaktır." dedi.

Kripto paralardaki korkular gerçek oluyor! Yatırımcılara flaş uyarı! 

Ünlü analist açıkladı! işte Bitcoin'de sıradaki seviye!

Kripto piyasasında diriliş zamanı! Bitcoin ve Altcoinler ne kadar oldu? İşte dijital para piyasasında son durum


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön