19 / 04 / 2024

Bitcoin'de Fed depremi! Dev kripto yükselişte! Yatırımcılar dikkat! 

Bitcoin'de Fed depremi! Dev kripto yükselişte! Yatırımcılar dikkat! 

Dün akşam Fed kararı öncesinde 21.600 dolar civarında işlem gören Bitcoin bu sabah yeniden tırmanışa geçti. Peki Bitcion ve diğer kripto paralarda son durum ne? İşte Fed kararı sonrası kripto piyasasındaki son durum... 



Bitcoin, Fed kararının açıklanmasının ardından saat 22.30'da 22.958 dolara kadar yükseldi fakat, 23 bin dolara yaklaşılmasıyla kâr satışları etkili oldu ve artış durdu. 

Bitcoin de Fed depremi! Dev kripto yükselişte! Yatırımcılar dikkat!  

Bu sabah ise Asya piyasalarının açılmasına paralel olarak Bitcoin'de yeni bir tırmanma kardedildi. Habertürk'ten Selim Karahan'ın haberine göre; TSİ 5.55'te Bitcoin 23.358 dolara kadar yükseldi ve sonrasında kazanımlarının bir kısmını geri verdi.

Bu sabah itibarıyla Bitcoin yüzde 9.5 yükselişle 23.250 dolardan işlem görürken; Ethereum da benzer şekilde yüzde 13.4 yükseldi ve 1.644 dolara ulaştı. Piyasa değeri bakımından ilk 10'da bulunan kripto paralardan Binance Coin günlük yüzde 6.1, Ripple yüzde 6.6 Cardano (ADA) yüzde 8.6, Solana yüzde 8.1 Dogecoin ise yüzde 6.7 artış gösterdi. 

Bitcoin de Fed depremi! Dev kripto yükselişte! Yatırımcılar dikkat!  

Coinmarketcap verilerine göre kripto paraların toplam piyasa değeri son 24 saatte 84 milyar dolar yükseldi ve 1 trilyon 60 milyar dolar oldu. 

Analistler dün az da olsa 100 baz puanlık bir artırım ihtimalinin de fiyatlandığını, bu seviyede bir artırım gelmemesiyle kriptolarda ilk anda artışların kaydedildiğini dile getirdi. 

Bitcoin de Fed depremi! Dev kripto yükselişte! Yatırımcılar dikkat! 

Bu sabah açılıştaki kazanımların bir kısmı geri verilse de Asya piyasalarında  artışlar kaydedildi. Tokyo Borsası'nda Nikkei 225 endeksi yüzde 0.3 yükselirken, Çin'de Şanghay Bileşik endeksi yüzde 0.2 arttı. Hindistan'da Mumbai Sensex endeksindeki yükseliş ise yüzde 1.5'e ulaştı. 

Kripto paralar son aylarda sık sık karşılaşıldığı gibi yine Asya açılışında borsalara paralel şekilde seyretti.

Dolar 3 ay sonra o rakamı görecek! Her tahmini tek tek çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı verdi! Hemen bu rakama bakın!

Dolar uçtu, TL'de olanlar oldu! Türk Lirası yılbaşından bu yana yüzde 26 değer kaybetti!

İşte BIST 100 endeksinde yatırımcı ilgisinin arttığı 10 hisse! 28 Temmuz 2022 BIST 100 endeksinde son durum ne?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön