18 / 04 / 2024

Bitcoin'de yeni ralli geliyor mu? Yatırımcılara kritik uyarı! Kriptolarda flaş beklenti!

Bitcoin'de yeni ralli geliyor mu? Yatırımcılara kritik uyarı! Kriptolarda flaş beklenti!

Luna yatırımcılarının başına gelenleriin ardından kriptolardaki risk yeniden gündeme geldi. Bitcoin'e yatırım yapmak mantıklı mı? Bitcoin yükselecek mi? Kriptoları neler bekliyor? İşte ayrıntılar...



Kripto paralardan başlamak gerekirse, bu piyasanın ne kadar riskli olabileceğine ilişkin yaşanan son olay Luna örneği oldu. Luna yatırımcılarının başına gelenlerin arzı sınırsız coinlere yatırım gerçekleştiren herkesin yaşayabileceği ürkütücü bir gerçek oldu. Bu sebeple yüksek kazanç potansiyeli için artık kripto para piyasası bundan birkaç ay öncesine göre çok daha riskli görünüyor.

Bitcoin de yeni ralli geliyor mu? Yatırımcılara kritik uyarı! Kriptolarda flaş beklenti! 

Dünya'dan Barış Erkaya'nın haberine göre; uzman isimler, kripto yatırımları içi, portföyün hiç de ciddiye alınmayacak kadar bir bölümüyle yatırım yapılmasını tavsiye ediyor. Örneğin portföyün yüzde 5 ya da yüzde 10'u gibi yatırımlar yapılabilir deniyor. Çünkü kripto paralarda biriken beklentilerin önce Bitcoin, sonrasında da alt coinlerde ciddi bir ralliye neden olabileceğine dikkat çekiliyor. 

Dolarda tehlike çanları çalıyor! Dolar/TL yükselecek mi? Dolar yatırımcıları dikkat!

Öğrenci akbiline zam sinyali! Öğrenci abonman fiyatları ne kadar? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yuki 3 tekerlekli elektrikli CP-3 SHANSU'da kampanya başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön