25 / 04 / 2024

Bitcoin'de çöküş geliyor mu? Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin'de 13 bin dolar tedirginliği....

Bitcoin'de çöküş geliyor mu? Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin'de 13 bin dolar tedirginliği....

Zirveye ulaştığı noktadan yüzde 70'ten fazla gerileyerek 17 bin 50 dolar seviyesine düşen Bitcoin, hafif bir toparlanma yaşayıp 22 bin dolar seviyelerine yükselse de yeni bir geri çekilmeyle yatırımcıları tekrar tedirgin etti. 



Dünya ekonomisini ve tüm piyasaları saran çöküşten etkilenen kripto para piyasalarının en büyük hacimlisi Bitcoin, 20 bin dolar seviyesinde tutunmak için çabalıyor. Zirveye ulaştığı noktadan yüzde 70'ten fazla gerileyerek 17 bin 50 dolar seviyesine düşen Bitcoin, hafif bir toparlanma yaşayıp 22 bin dolar seviyelerine yükselse de yeni bir geri çekilmeyle yatırımcıları tekrar tedirgin etti. 

Bitcoin de çöküş geliyor mu? Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin de 13 bin dolar tedirginliği.... 

Bloomberg’den Joanna Ossinger’ın haberine göre, yukarı yönlü hareketinde kalıcılık sağlayamayan Bitcoin, 22 bin dolar seviyelerine ulaşmasının hemen ardından yeniden 20 bin ile 2 bin 500 dolar aralığında sıkıştı. Analistler bu seviyenin çok tehlikeli olduğu görüşünü gündeme getirdi. 

Peki Bitcoin'de neler oluyor? Dev kripto Bitcoin'i neler bekliyor? İşte tüm ayrıntılar ve merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön