25 / 04 / 2024

Bitcoin'in 100 bin dolar olacağı tarih açıklandı!

Bitcoin'in 100 bin dolar olacağı tarih açıklandı!

Birleşik Krallık merkezli bankacılık ve finansal hizmetler şirketi Standard Chartered yayımlamış olduğu son raporunda “kripto kışı”nın sona erdiğini belirtip, Bitcoin için 20 aylık tahminlerini de açıkladı. 



 

Kripto para piyasalarında 27 bin 326 dolardan işlem gören Bitcoin, 20 ay sonra (2024 sonu) 100 bin dolara ulaşacak mı? Birleşik Krallık merkezli bankacılık ve finansal hizmetler şirketi Standard Chartered’a göre “Evet, ulaşacak” Standard Chartered analistleri arasında yer alan Geoff Kendrick’in pazartesi günü yayınlamış olduğu rapora göre, “kripto kışı” sona erdi ve kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin 100 bin dolar zirvesine doğru da harekete geçti.

Avantajları peş peşe sıraladı

Geoff Kendrick’e göre, bunun sebebi şu: “(ABD’nin en büyük 16’ncı bankası) Silikon Vadisi Bankası (SVB) ve diğer orta düzey ABD borç verenlerinin çöküşü, kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin’in ‘merkezi olmayan, güvene dayalı olmayan ve kıt bir dijital varlık’ olduğu iddiasını sağlamlaştırdı.”

Bitcoin in 100 bin dolar olacağı tarih açıklandı!

Dünya'dan Emre Ergül'ün haberine göre, “100.000$’lık zirve” başlıklı raporda, “Çok lanse edilen ‘kripto kışı’nın nihayet sona erdiğine inandıkları için, Bitcoin’in (BTC) 2024 sonuna kadar 100 bin dolar seviyesine ulaşma potansiyelini gördükleri belirtildi.

Yaptığı açıklamada “Geleneksel bankacılık sektöründeki mevcut stres, BTC’nin daha iyi performans göstermesine son derece elverişli ve Bitcoin’in kıt bir dijital varlık olduğu önermesini doğruluyor” diye konuşan analist şöyle devam ediyor: “Bu avantajlar göz önünde bulundurulduğunda, Bitcoin'in toplam dijital varlık piyasa değeri içindeki payının önümüzdeki birkaç ay içinde (şu anda yaklaşık yüzde 45’ten) yüzde 50-60 aralığına kadar geçebileceğini düşünüyoruz.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön