26 / 04 / 2024

Bizim Evler 7 Ispartakule projesi ay sonu satışta!

Bizim Evler 7 Ispartakule projesi ay sonu satışta!

Firma: İhlas Holding İnşaat Grubu

Proje: Bizim Evler 7

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelecek Bizim Evler 7 Ispartakule projesinde ön talep süreci başladı. Proje ay sonu satışa çıkacak...




Reklam öncesi avantajlı fiyatlarlar ön talep fırsatlarının başladığı  Bizim Evler 7  projesi; Ispartakule'de inşa ediliyor.


İnşaat çalışmalarının da başladığı Bizim Evler 7 Ispartakule projesinde 532 konut ve 43 ticari ünite yer alıyor. 


Teslimlerin 2017 yılında yapılacağı Bizim Evler 7 Ispartakule projesi İhlas Yapı tarafından yükseliyor. 


8 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan Bizim Evler 7 Ispartakule projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. 


Toplam inşaat alanı 124 bin 106 metrekare olan ve panoramik Küçükçekmece Gölü manzarası ve Marmara Denizi’ne hakim bir manzaraya sahip Bizim Evler 7 Ispartakule projesi 28 katlı 4 blok olarak tasarlandı. 


Bizim Evler 7 Ispartakule projesinde her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, oyun bahçeleri, sauna, buhar odası, Türk hamamı, kreş, çocuk havuzu, eğlence mekanları, fitness salonu, anaokulu, mini futbol sahası, spor alanları yer alıyor. 


TEM Otoyolu’nun yanı başındaki Bizim Evler 7 Ispartakule projesi; Kuzey Marmara Otoyolu, 3.Köprü bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö hatları, 3. Havaalanı, muhtemel Kanal İstanbul güzergahında yer alıyor. 


*Haber görseli Bizim Evler 6 projesine aittir.


Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön