19 / 04 / 2024

Bizim Evler 7 ne zaman satışa çıkacak?

Bizim Evler 7 ne zaman satışa çıkacak?

Firma: İhlas Holding İnşaat Grubu

Proje: Bizim Evler 7

Bizim Evler 7 Konutları 28 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da hayata geçirilen proje İhlas Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Bizim Evler 7 ne zaman satışa çıkacak?



"Bizim Evler 7 ne zaman satışa çıkacak?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Toplam 532 adet konut ve 43 adet ticari birimden meydana gelen proje İhlas Yapı imzası taşıyor.


Teslimlerinin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan Ispartakule  Bizim Evler 7  Konutları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen dairelerden oluşuyor.


Avcılar Bizim Evler 7 'nin sosyal imkanları arasında mini futbol sahası, spor alanları, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark, eğlence mekanları, buhar odası, fitness salonu, anaokulu, sauna, Türk hamamı, kreş, çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, oyun bahçeleri yer alıyor.


TEM Otoyolu’nun yanı başında bulunan İhlas Yapı Bizim Evler 7 daire fiyatları henüz açıklanmadı. 28 katlı 4 bloktan meydana gelen proje 8 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Bizim Evler 7 ne zaman satışa çıkacak?

Yeni metro ve banliyö hatları, 3.Köprü bağlantı yolları, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul ve 3. Havaalanı güzergahına yakın bir bölgede olan Bizim Evler 7 Avcılar projesinin bu ay sonunda satışa çıkması planlanıyor. 


Ispartakule Bizim Evleri 7 iletişim 

Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön