19 / 04 / 2024

Bizim Evler Ispartakule ulaşım bilgileri!

Bizim Evler Ispartakule ulaşım bilgileri!

Firma: İhlas Holding İnşaat Grubu

Proje: Bizim Evler 6

Bizim Evler Ispartakule toplam 1.200 adet konut ve 60 adet dükkandan meydana geliyor. İhlas Holding İnşaat Grubu tarafından hayata geçirildi. "Bizim Evler Ispartakule ulaşım bilgileri" haberimizde yer alıyor.



Bizim Evler Ispartakule projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.Projede toplam 1.200 daire ve 60 mağaza yer alıyor. Toplam 91 bin metrekare alana kurulu projenin bin metrekaresi açık alan için ayrılıyor. Projede daire fiyatları 288 bin TL'den başlıyor.


Bizim Evler Ispartakule  İhlas Holding İnşaat Grubu  imzalıdır. . Projenin teslim tarihi Haziran 2016'da tamamlanması planlanıyor."Bizim Evler Ispartakule ulaşım bilgileri" haberimizin devamında yer alıyor.


Bizim Evler Ispartakule projesi 250 bin metrekare inşaat alanında konumlanıyor. Proje daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde  tasarlandı. Projede taksitlendirmeler banka konut kredisi ile uygulanıyor.


Bizim Evler Ispartakule projesinin içerisinde 20 metrekare ve üzerinde balkon bulunan daireler, blokların altında uzanan cadde boyu mağazaları ve çarşıları da bulunuyor.


Bizim Evler Ispartakule projesi sosyal donatı olarak anaokulu, kreş, açık hava sineması,20 adet aile çay bahçesi, basket ve futbol sahası, tenis kortu, oyun parkları, amfi tiyatro sunuyor.


Bizim Evler Ispartakule ulaşım bilgileri

Bizim Evler Ispartakule projesinde peşin ödemelerde yüzde 5 indirim ile konut sahibi olunabiliyor. Proje 2019 yılında tamamlanması planlanan Beşiktaş - Mecidiyeköy- Gaziosmanpaşa- Bahçeşehir metro hattının Ispartakule durağına yürüme mesafesinde yer alıyor.


Bizim Evler Ispartakule 6 İletişim

Adres: Tahtakale Mh. Gece Sefası Sok. No:1 Bahçeşehir-İstanbul

Telefon 0212 405 10 00

Web Adresi: www.bizimevler.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön