27 / 04 / 2024

Ispartakule Bizim Evler 7 ulaşım bilgileri!

Ispartakule Bizim Evler 7 ulaşım bilgileri!

Firma: İhlas Holding

Proje: Bİizim Evler 7

Ispartakule Bizim Evler 7 ulaşım bilgilerine göre proje yeni metro ve banliyö hatları, Kanal İstanbul, 3.Köprü bağlantı yollarına yakın yerde yükseliyor. Projedeki daireler 2017 yılında teslim edilecek.



Ispartakule Bizim Evler 7 projesinde sauna, oyun bahçeleri, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark, eğlence mekanları, buhar odası, fitness salonu, anaokulu, Türk hamamı, kreş, çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu,mini futbol sahası, spor alanları bulunuyor.


Ispartakule Bizim Evler 7 projesi toplam 532 tane daire ve 43 tane ticari birimden oluşuyor. Projedeki daireler 2017 yılından itibaren teslim edilecek.


Ispartakule Bizim Evler 7 projesi İstanbul Avrupa Yakası Avcılar - Ispartakule'de yükseliyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Ispartakule Bizim Evler 7 ulaşım bilgilerine göre proje 3.Köprü bağlantı yolları, Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Havaalanı güzergahına yakın, yeni metro ve banliyö hatları, Kanal İstanbul'a yakın bir yerde yükseliyor.


Ispartakule Bizim Evler 7 iletişim

Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön