27 / 04 / 2024

Avcılar Bizim Evler 7 ulaşım!

Avcılar Bizim Evler 7 ulaşım!

Firma: İhlas Holding İnşaat Grubu

Proje: Bizim Evler 7

Avcılar Bizim Evler 7 ulaşım bilgisi kapsamında proje TEM Otoyolu’nun yanı başında yükseliyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede 532 adet daire ve 43 adet ticari üniteden oluşuyor.



İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen  Bizim Evler 7  Konutları 28 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Bu ay içerisinde satışa çıkacak olan Bizim Evler 7 Rezidans İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'a bağlı Ispartakule'de yer alıyor. Proje 8 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Ispartakule Bizim Evler 7 'nin sosyal alanları içerisinde eğlence mekanları, fitness salonu, anaokulu, sauna, Türk hamamı, kreş, çocuk havuzu, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, oyun bahçeleri, buhar odası, mini futbol sahası, spor alanları mevcut.


Avcılar Bizim Evler 7 ulaşım!

TEM Otoyolu’nun yanı başında olan İhlas Yapı Bizim Evler 7 projesi yeni metro ve banliyö hatları, Kuzey Marmara Otoyolu, 3.Köprü bağlantı yolları, 3. Havaalanı ve Kanal İstanbul güzergahına yakın mesafede bulunuyor. 


Bizim Evleri 7 satış ofisi 

Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön