28 / 03 / 2024

Bizim Mahalle 2. Etap 2. oturum ihalesi 5 Ekim'de!

Bizim Mahalle 2. Etap 2. oturum ihalesi 5 Ekim'de!

Emlak Konut Küçükçekmece Bizim Mahalle 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 5 Ekim 2017 Perşembe günü yapılacak.



1. oturumu 28 Eylül 2017 Perşembe günü yapılan İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu 5 Ekim 2017 Perşembe günü saat: 14:30'da gerçekleştirilecek.


Dükkanların, konutların, okulların ve park alanının yer alacağı Bizim Mahalle 2. Etap toplam 118 bin 98 metrekare büyüklüğe sahip. Küçükçekmece'de inşa edilecek proje, 1. Etap'ıyla yeni yaşam alanı oluşturarak bölgenin çehresini değiştirecek. 


Bizim Mahalle 2. Etap projesi konum olarak İstanbul Banliyö hattına, Halkalı Metrosu ve Marmaray'a yakın mesafede yer alıyor. 


Bizim Mahalle 2. Etap 2. oturum ihalesi 5 Ekim de!



Özak GYO projeyi istiyor

Bizim Mahalle 1. Etap'a 1. oturumunda en yüksek teklifi veren Özak GYO-İnt-Er Yapı İnşaat İş Ortaklığı, 2. Etap'ın 1. oturumunda da en yüksek teklifi verdi. İhaleyi almak isteyen firma 2. Etap için arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 80 milyon TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 400 milyon TL teklif verdi.


Özak GYO-İnt-Er Yapı İnşaat İş Ortaklığı, Bizim Mahalle 1. Etap için ise  arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 85 milyon TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 425 milyon TL teklif vermişti. 


Bizim Mahalle 2. Etap 2. oturum ihalesi 5 Ekim de!



2. oturum kazananı belirleyecek

İsteklilere ait teklif zarfları içerisindeki belgelerin ihale komisyonu tarafından ayrıntılı değerlendirilmesinden sonra, ihalelerin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu 3 ve 5  Ekim'de yapılacak. İhalenin sonucunu belirleyecek olan nihai mali teklifler 2. oturumda alınacaktır.




Bizim Mahalle 2. Etap 2. oturum ihalesi 5 Ekim de!


Bizim Mahalle 2. Etap ihalesine 5 teklif!



İşte Emlak Konut Bizim Mahalle projesinin tüm ihale detayları!



Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com



Geri Dön