26 / 04 / 2024

Black Friday'de 1+1 evler ilk 6 saatte tükendi!

Black Friday'de 1+1 evler ilk 6 saatte tükendi!

Amerika'dan dünyaya yayılan indirimli alışveriş günü Black Friday’e ülkemizde 1 hafta önce başladı. Ev ve otomobillerin de indirimli satışa çıktığı e-ticaret sitelerinde 1+1 evler ilk 6 saatte tükendi...



Amerika'dan dünyaya yayılan Black Friday (Kara Cuma), Türkiye'deki ismiyle Efsane Cuma indirimleri 21 Kasım saat 21.00'de başladı. 

Aynı anda 1 milyon kişinin giriş yaptığı sitelerde 1+1 evler ile bazı otomobillerinin tamamı saatler içinde tükendi

Her yıl Black Friday'de e-ticaret şirketleri rekorlar kırıyor, günlük satış ortalamaları normaline göre 10 kat artıyor.
2018'de tek günde 1 milyar TL cironun elde edildiği alışveriş etkinliğinde bu yıl bir günlük cironun 2 milyar TL'yi görmesi bekleniyor.

Black Friday de 1+1 evler ilk 6 saatte tükendi!

SAATLER İÇİNDE 3 EV SATTI

Nef'in satışa çıkardığı Ormantepe projesinde 616 bin TL'den 395 bin TL'te indirilen, 3 adet 1+1 ve 900 bin TL'den 576 bin TL'ye indirilen 1 adet 2+1 daireden 3'ü satıldı. Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, kalan 1 adet 1+1 dairenin de bugün satılmasını beklediklerini söyledi. Sabah Gazetesi'nden Pınar Çelik'in haberine göre; Selçuk Çelik, gelen yüksek talep üzerine pazartesi günü 4 adet daireyi daha e-ticaret siteleri üzerinden satışa çıkaracaklarını açıkladı. 

Opel, Peugeot gibi otomobillerin yüzde 10-12 arasında indirimle satışa sunulduğu indirim etkinliğinde Opel'in satışa sunduğu bazı modelleri ise saatler içinde tükendi.

Black Friday de 1+1 evler ilk 6 saatte tükendi!

ÖĞRENCİLERE İSTİHDAM FIRSATI

Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Mutlu Erturan, bu yıl indirimli satışa sundukları 6 milyon çeşit ürüne geçen yıla göre 2.5 kat talep geldiğini söyledi. Konut, otomobil, tatil turları, motosiklet, ATV, yurt dışı eğitim paketi gibi özel ürünlerin tükendiği indirimli alışverişlerde 3 oda 1 salon prefabrik ev bile satıldı. Erturan, Gebze'deki operasyon merkezlerinde bir hafta boyunca ek istihdam yarattıklarını, bunun için öğrencileri tercih ettiklerini söyledi. Erturan, "Hem öğrencilere tecrübe hem de ek gelir oldu" dedi. 


Geri Dön