26 / 04 / 2024

Termo Teknik'in ithal ettiği Logic'in ilk ürünleri tükendi!

Termo Teknik'in ithal ettiği Logic'in ilk ürünleri tükendi!

Termo Teknik tarafından İngiltereden Türkiyeye getirilerek satışa sunulan Logic, üstün özellikleri ve  ile kısa sürede son kullanıcının beğenisini kazandı  ve ürünün ilk partisi tükendi



Sınıfının en yüksek verimliliğine ve en küçük boyutlarına sahip  tasarruflu yoğuşmalı (premix) kombi  Logic, uygun fiyatı ile de dikkat çekiyor Termo Teknik tarafından İngiltereden Türkiyeye getirilerek satışa sunulan Logic, üstün özellikleri ve  ile kısa sürede son kullanıcının beğenisini kazandı  ve ürünün ilk partisi tükendi.

İngilterenin Hull kentinde bulunan Ideal Heating fabrikasında Altı Sigma Yönetim Sistemi ile üretilen Logic Kombinin ilk partisi kısa sürede tükendi. Mutfakta, iki ayrı banyoda ve ısıtmada aynı anda yeterli sıcak su sağlayabilen, yüksek performanslı, tasarruflu, az yer kaplayan yoğuşmalı (Premix) kombi Logic, uygun fiyatı ile de  kullanıcılardan tam not aldı ve ikinci parti için siparişler alınmaya başlandı
 İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi ISGnin Türkiyedeki iştiraki olarak faaliyet gösteren Termo Teknik tarafından ithal edilerek satışa sunulan Logic, Termo Teknik servisleri tarafından destekleniyor. Logic için Termo Teknik Çağrı Merkezi aracılığıyla da bilgi ve destek alınabiliyor. Logic Kombiyi tercih edenlerin kombisi gün içinde takılıyor.

Termo Teknik  Yurtiçi Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erol Porsemay, İngilterede üretilen ve tercih edilen Logicin sınıfının en yüksek enerji verimliliğine ve en küçük boyutlarına sahip kombisi olduğunu, ürünün mükemmel fiyat- kalite dengesi ve üstün servis hizmeti kaletisi ile dikkat çektiğini söyledi.

Logicin  hatayı sıfıra yakın bir düzeye indiren Altı Sigma Yönetim Sistemi ile üretildiğini ve  %107.5 enerji verimliliğine sahip olduğunu belirten Porsemay, Yüksek eşanjör özelliği ile olağanüstü sıcak su kapasitesine sahip olan yeni kombimiz Türk tüketicisine en az sarfiyat ile konutun tüm noktalarına ulaşan sıcak su ve ısınma konforunu sağlıyor dedi.

Logic özellikle çift banyolu, geniş konutlarda önemli avantaj sağlıyor. Bir konutta ayrı banyolarda aynı anda iki kişinin yıkanmasını sağlayacak miktarda sıcak su sağlayabilen Logic kadar küçük bir hacme sahip başka bir kombi bulunmuyor.

Logicin: Fısıltı düzeyinde sessiz  çalışma ve alev alma, düşük su debisi ve düşük gaz basıncına uyumluluk, montaj ve servis kolaylığı, 11 farklı emniyet önlemi gibi özellikleri bulunuyor.

Logic, Altı Sigma Yönetim Sisteminin uygulandığı bir tesiste üretildiği için milyonda 3-4 hata oranı ile son kullanıcıya sunuluyor. Dünyada çok az kombi fabrikasında uygulanan Altı Sigma,  operasyonlarda mükemmelliğin sağlanması amacıyla işletmelerde süreçlerin tanımlanması, ölçülmesi, analiz edilmesi, iyileştirilmesi ve kontrolü için kolay ve etkili istatistik araçlarının kullanıldığı bir yönetim stratejisi olarak tanımlanıyor.

Logic Kombiye Termo Teknik, Çağrı Merkezi ve Termo Teknik bayileri ile servis destek hizmeti veriliyor. Termo Teknik Çağrı Merkezi için 0212 697 84 84 nolu telefon numarası kullanılıyor.

Not: Logic hakkında daha detaylı bilgi www.termoteknik.com adresinden alınabilir.

 


Geri Dön