24 / 04 / 2024

Blue Diamond'da 7 taş pırlanta yüzüklere yüzde 40 indirim! 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Blue Diamond'da 7 taş pırlanta yüzüklere yüzde 40 indirim! 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Blue Diamond'da 7 taş pırlanta yüzüklere yüzde 40 indirim yapıldı. Peki, Blue Diaomond'da  7 taş​​​​​​​ pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? Blue Diaomond  7 taş​​​​​​​ pırlanta yüzükler ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 Blue Diaomond 7 taş​​​​​​​ pırlanta yüzük fiyat listesi...



Blue Diamond'da 7 taş pırlanta yüzüklere yüzde 40 indirim yapıldı. Bu indirimden faydalanmak isteyen kişiler Blue Diaomond'da 7 taş pırlanta yüzük fiyatlarını araştırmaya başladı.

Blue Diamond da 7 taş pırlanta yüzüklere yüzde 40 indirim! 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Bu yüzüklerde 7 adet pırlanta taş bulunmaktadır. Klasik alyans modellerinden sıkılan kadınların kişisel tarzını ifade etmek için kullandıkları bu modeller, kadınlara farklı bir hava ve ışıltı kazandırıyor. Günümüzde alyans olarak kullanılan 7 taşlı pırlanta yüzük, pırlanta seven kadınların güzelliğine renk katan zarif ve asil bir tavırdır. 7 taşlı pırlanta yüzük alırken tektaş ile uyumluluğunu kontrol etmek önemlidir. Çünkü tektaş ile birlikte giyilen yedi taşlı bir yüzük size daha zengin, daha parlak bir görünüm kazandıracaktır. Klasik alyansların yerini alan yedi taşlı pırlanta yüzük gün boyu parmağınızda kaldığı için giyim tarzınızla uyumuna dikkat etmelisiniz.

Peki, Blue Diaomond'da  7 taş pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? Blue Diaomond  7 taş​​​​​​​ pırlanta yüzükler ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 Blue Diaomond 7 taş​​​​​​​ pırlanta yüzük fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön