29 / 03 / 2024

Blumar Ataköy satılık!

Blumar Ataköy satılık!

Firma: Yorum İnşaat ve Turkmall ortaklığı

Proje: Blumar Ataköy

Blumar Ataköy satılık dairelerle ilgili bilgiler haberimizde yer buluyor. Blumar Ataköy projesinin 2014 yılının son çeyreğinde tamamlanması hedefleniyor...




Yorum İnşaat ve Turkmall ortaklığı ile İstanbul Avrupa yakasında Ataköy'de inşa ettiği  Blumar Ataköy  projesinde rezidans, otel, ofis ve AVM alanları yer alıyor. Blumar Ataköy satılık daire bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.


200 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilen Blumar Ataköy Evleri'nde 30 bin metrekare alana sahip konut bloğu bulunuyor. Blumar Ataköy projesinde ofis alanı 8 bin metrekare olarak belirlendi.


Bir bölümü 20 bin metrekare alana sahip olacak Blumar Ataköy Otel bloğunun diğer bölümü 25 bin metrekare alanda konumlandırılıyor. Blumar Ataköy teslimleri 2014 yılının son çeyreğinde yapılıyor.


Blumar Ataköy satılık!


Blumar Ataköy satılık daire fiyatları için Blumar Ataköy satış ofisi ile iletişime geçerek detaylı bilgiyi alabilirsiniz. Blumar Ataköy Evleri Blumar Ataköy MM Proje tarafından tasarlandı. Blumar Ataköy projesinde 120 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.


Blumar Ataköy iletişim bilgileri

Telefon: 0212 350 91 00

Web adresi : http://en.turkmalls.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön