27 / 04 / 2024

Boğaz manzarası Bizim Evler'e geliyor!

Boğaz manzarası Bizim Evler'e geliyor!

Firma: İhlas Holding

Proje: Bİizim Evler 7

İhlas Holding imzası taşıyan Bizim Evler 7 projesi İstanbul Avcılar Ispartakule Mevkii'de, Panoramik Küçükçekmece gölü ve Marmara Denizi manzarasına hakim bir noktada hayata geçirildi...



Pencereleri İstanbul'un boğazına açılacak olan Bizim Evler 7 projesi şehrin yeni cazibe merkezi oluyor.  Kanal İstanbul'un yanı başında konumlandırılan projede oturanlar Marmara Denizi ve Yeni İstanbul Boğazı'nı görme ayrıcalığını yaşayacak.

 

İhlas Holding imzası taşıyan Bizim Evler 7 projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Proje İstanbul Avcılar Ispartakule Mevkii'de, Panoramik Küçükçekmece gölü ve Marmara Denizi manzarasına hakim bir noktada inşa edidi. 

 

532 adet daire ve 43 adet ticari üniteden meydana gelen İhlad Bizim Evler 7'de 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.  Projede daire büyüklükleri 116 metrekare ile 218 metrekare arasında değişiyor.
 

38 bin metrekare arsa alanına sahip olan Avcılar Bizim Evler 7 projesinde sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, otopark gibi olanaklar sunuluyor. 

 

Bizim Evler 7'de ayrıca; çocuk oyun bahçeleri, kreş, anaokulu, eğlence mekânları, yürüyüş yolları, kameriyeler ile site sakinlerinin çeşitli etkinliklerle bir araya gelebileceği toplantı salonu ve göl kafe de yer alıyor. Projede ev fiyatları 505 bin TL'den başlıyor.  

 

Tel : 0212 405 10 00    

Web : http://bizimevler.com.tr 

Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön