26 / 04 / 2024

Boğaz'a bir de Beykonak Evleri'nde bakın!

Boğaz'a bir de Beykonak Evleri'nde bakın!

Firma: EA İnşaat

Proje: Beykonak Evleri

Teslimlerinin 2015 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan Beykonak Evleri'nde oyun parkları, hobi odası, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, kafe ve fitness center bulunuyor...



Toplam  54 daire ve 6 konaktan meydana gelen  Beykonak Evleri  projesi İstanbul Anadolu yakasında Beykoz'da yer alıyor. Beykonak Evleri  EA İnşaat  imzası ile hayata geçiriliyor.


Beykonak Evleri fiyatları 832 bin dolar ile 3 milyon 200 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. Beykonak Evleri ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde kişiye özel ya da banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Beykonak Evleri ne zaman teslim sorusuna 2015 yılının Eylül ayı yanıtı veriliyor. Beykonak Evleri satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve dubleks şeklinde dizayn edildi.


Bey Konak Evleri sosyal olanakları arasında oyun parkları, hobi odası, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, kafe ve fitness center yer alıyor.


Beykonak Evleri nerede?

Beykonak Evleri adres bilgileri: Otağtepe Yolu Kehribar Çıkmazı Kavacık Beykoz – İstanbul 


EA İnşaat Beykonak Evleri iletişim

Telefon: 444 26 01 

Web Adresi: http://beykonakevleri.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön