25 / 04 / 2024

Bolu Gerede stadyumu bakım çalışmaları TBMM'de!

Bolu Gerede stadyumu bakım çalışmaları TBMM'de!

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Gerede ilçe stadyumunun kullanıma açılması ile ilgili olarak yazılı soru önergesi hazırladı..



CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Gerede ilçe stadyumunun kullanıma açılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Özcan sorularının Gençlik Ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

 

Özcan önergesinde "Türkiye Süper Ligi başta olmak üzere, yurtiçi ve yurtdışından birçok futbol kulübü yaz aylarında futbol sezonlarına hazırlık yapmak için Gerede ilçemizi tercih etmektdir." dedi.

 

Gerede'nin iklimi ve eşsiz doğasının yanında; kuşkusuz Geredeli vatandaşlarımızın futbol sevgisi ve kültürü, kentin yurtiçi ve yurtdışındaki kulüpler için cazibe merkezi olma yolunda ilerlemesinde önemli bir paya sahip olduğunu dile getiren Özcan "Aynı zamanda Gerede ilçemizde yaklaşık 2000 lişi kapasiteli Gerede İlçe Stadyumu mevcuttur." diyerek statta bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı sordu.

 

Özcan'ın soruları

1- Gerede öncülüğünde Bolu ilinin, spor turizminde iddialı bir konuma gelmesi noktasında ne tür çalışmalarınız olacaktır?

 

2- Kentin futbol takımı Geredespor'un 2012 yılından bu yana maçlarını Gerede İlçe Stadında oynayamamasının gerekçeleri nedir?

 

3- 2012 yılında itibaren Gerede İlçe Stadyumunda, hangi tarihlerde hangi bakım ve onarım çalışmaları yapılmıştır?

 

4- Gerede İlçe Stadyumu ne zaman aktif olarak kullanıma açılacak ve Gerede halkı futbol müsabakalarını kendi şehrinde izleyebilecektir?

 

 


Geri Dön