25 / 04 / 2024

Bolu İzzet Baysal Caddesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Bolu İzzet Baysal Caddesi'nde çalışmalar devam ediyor!

İzzet Baysal Caddesi’nde çalışmalar hava şartlarına bağlı olarak kısım kısım devam ediyor. Hava sıcaklıklarının 0 derecenin altına düştüğü günler ile yağışlarının gerçekleştiği günlerde çalışmalara teknik sebeplerle ara veriliyor



Bolu Belediyesi tarafından İzzet Baysal Caddesi’nde gerçekleştirilen cadde düzenleme çalışmaları hava şartlarına bağlı olarak kısım kısım devam ediyor. Hava sıcaklıklarının 0 derecenin altına düştüğü günler ile kar, yağmur yağdığı günlerde teknik sebeplerden dolayı betonlama çalışması yapılamıyor. Hava şartlarının betonlama çalışması yapmaya uygun olduğu günlerde ise çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

 

Çalışmalar ile ilgili yetkililer tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“İzzet Baysal Cadde düzenlenmesi çalışmaları kapsamında baskı beton çalışmaları devam etmektedir. Hava muhalefeti nedeniyle ara verilen çalışmalar, hava şartlarının düzelmesi ile tekrar başlamıştır. Hava sıcaklıkları gün ve gece sıcaklıkları olarak sürekli olarak teknik ekip tarafından takip edilmektedir. Gece sıcaklıklarının sıfırın altına düşmediği günlerde beton atılma işlemi teknik olarak mümkün olmakta fakat sıfırın altında sıcaklıklarda ve yağışlı günlerde uygulanan baskı beton işleminin zarar görmesi ve teknik olarak mümkün olmaması göz önünde bulundurularak baskı beton uygulanmasının yapılmasına Belediyemiz teknik elemanlarınca müsaade edilmemektedir.”


Bolu Belediyesi


Geri Dön