29 / 03 / 2024

izzet baysal caddesi çalışmaları

izzet baysal caddesi çalışmaları

İzzet Baysal Caddesi’nde çalışmalar hava şartlarına bağlı olarak kısım kısım devam ediyor. Hava sıcaklıklarının 0 derecenin altına düştüğü günler ile yağışlarının gerçekleştiği günlerde çalışmalara teknik sebeplerle ara veriliyor

Bolu'daki Kaşmir Otel yıkıldı!

Bolu İzzet Baysal Caddesi üzerinde 20 yıldır Kaşmir Otel olarak hizmet veren bina tamamen yıkıldı. Yıkılan binanın yerine yeniden bir bina yapılacağı öğrenildi.

Bolu İzzet Baysal Sanayi Sitesi yıkılacak mı?

Bolu Takip Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Perçin bugünkü yazısında İzzet Baysal Sanayi Sitesi'nin yıkım konusundaki tartışmalardan bahsetti. Perçin, İzzet Baysal Sanayi Sitesi'nin yıkımının halk tarafından istenmediğini belirtti.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nin yeni acil polikinliği hizmete açıldı!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Metin Tahaoğlu, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesinde yeni acil poliklinik ve müşahede biriminin hizmete açıldığını söyledi.

İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis hizmete açıldı!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, büyük hayırsever İzzet Baysal’ın ölümsüz ismini taşıyan İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Ünite de yeniden Acil Servis hizmeti verilmesini sağladı.

Bolu İzzet Baysal Ortaokulu'nun temeli atıldı!

İzzet Baysal Ortaokulu ve Spor Salonu temel atma töreni gerçekleşti. Yapımı yaklaşık 3 yıl sürecek olan yaklaşık 8,5 milyon TL. proje bedelli okul ve spor salonu 10 dönümlük arsa üzerine yapılıyor.

Ahmet Baysal evlerini satıp İzzet Baysal Vakfı'na bağışladı!

Sahip oldukları her şeyi satarak Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu amcasının vakfına bağışlayan İzzet Baysal’in yeğeni Ahmet Baysal, huzurevindeki hayatını Milliyet’e açtı..

Bolu Şoförler Odası binası kentsel dönüşümle yenileniyor!

İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan Şoförler Odası hizmet binası, yeni hizmet binası yapılmak üzere kontrollü olarak yıkılmaya başladı. Yıkım işlemlerinin önümüzdeki haftalarda tamamlanacağı belirtildi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Koleksiyon/TSMD Mimarları Ağırlıyor!

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor- 1 sergilerinin birincisi Yakup Hazan Mimarlık 23 Mart'ta başlıyor.

Bolu'da itfaiye ekipleri çatılarda biriken karları temizledi!

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan binaların çatılarından biriken kar kütlelerini temizlediler..

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde yol yapımı için ağaçlar kesildi!

Gölköy Kampüsü'nde, Rektörlük ile İlahiyat ve Diş Hekimliği Fakültesi arasında bulunan boş alanlara ulaşımın sağlanması için başlatılan çalışma kapsamda, yaklaşık 300 metrelik yol güzergahındaki ormanlık alandaki meşe ağaçları kes

İzzet Baysal Vakfı, Bolu'da okul yaptırıyor!

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, 50. Yıl İzzet Baysal İlköğretim Okulu içinde anaokulu öğrencilerinin eğitim gördüğü prefabrike yapıların yerine 16 derslik ve 6 ana sınıftan oluşacak yeni bir okul binası yapımı için karar aldıklarını ifade etmişti

İzzet Baysal Seben Öğrenci Yurdu’nun temeli atıldı!

İzzet Baysal Şükran Günleri ve Bolu Yılı Etkinlikleri kapsamında İzzet Baysal Seben Öğrenci Yurdu’nun temeli atıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program açılış konuşmaları ile devam etti...

Bolu'da bin araçlık ücretsiz otopark hizmete girdi!

Bolu Belediyesi tarafından Kültür Park ve Yer altı Katlı Otopark projesi kapsamında hayata geçirilen bin araçlık ücretsiz otopark hizmete girdi. Aracını parkeden sürücüler, İzzet baysal Caddesi, Belediye Meydanı, Yukarı Çarşı ve Pazaryerine ulaşabilecek..

izzet baysal caddesi çalışmaları Haberi

izzet baysal caddesi çalışmaları

Bolu Belediyesi tarafından İzzet Baysal Caddesi’nde gerçekleştirilen cadde düzenleme çalışmaları hava şartlarına bağlı olarak kısım kısım devam ediyor. Hava sıcaklıklarının 0 derecenin altına düştüğü günler ile kar, yağmur yağdığı günlerde teknik sebeplerden dolayı betonlama çalışması yapılamıyor. Hava şartlarının betonlama çalışması yapmaya uygun olduğu günlerde ise çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmalar ile ilgili yetkililer tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“İzzet Baysal Cadde düzenlenmesi çalışmaları kapsamında baskı beton çalışmaları devam etmektedir. Hava muhalefeti nedeniyle ara verilen çalışmalar, hava şartlarının düzelmesi ile tekrar başlamıştır. Hava sıcaklıkları gün ve gece sıcaklıkları olarak sürekli olarak teknik ekip tarafından takip edilmektedir. Gece sıcaklıklarının sıfırın altına düşmediği günlerde beton atılma işlemi teknik olarak mümkün olmakta fakat sıfırın altında sıcaklıklarda ve yağışlı günlerde uygulanan baskı...