26 / 04 / 2024

Bonus kredi kartı olanların hesabına tam bu kadar para yatacak!

Bonus kredi kartı olanların hesabına tam bu kadar para yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Garanti BBWA, kredi kartı Garanti Bonus müşterilerine özel yeni bir kampanya başlattı. Garanti BBWA, kredi kartı sahiplerinin hesaplarına eğitim harcamaları için 400 TL yatıracağını duyurdu.



Türkiye’de faaliyet gösteren bankalar her geçen gün yeni bir kampanya düzenlemeye devam ediyor. Bankalar düzenlediği kampanyalarla hem mevcut müşterilerine hediye kazandırmayı hem de yeni müşteri edinmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda, Garanti BBWA da yeni bir kampanyasını daha duyurdu. Kampanya kapsamında, Garanti Bonus kredi kartı müşterilerinin eğitim harcamalarında 400 TL kazanacağı duyuruldu.

Bonus kredi kartı olanların hesabına tam bu kadar para yatacak!

İşte Garanti BBWA’nın kampanya kapsamında yaptığı duyuru:

“Garanti BBVA Bonus kredi kartları ile 1 Mayıs-31 Mayıs 2023 tarihlerinde eğitim kurumlarında bir kerede gerçekleştireceğiniz 20 bin- 50 bin lira arası eğitim ödemesine 200 lira bonus, 50 bin lira ve üzeri eğitim ödemesine 400 lira verilecektir.

Garanti BBVA POS müşterilerinin ticari kartları ile gerçekleştirecekleri harcamalara özel ekstra 50 lira bonus daha aktarılacaktır. Yalnızca son 90 gün içerisinde POS cirosu geçiren müşteriler ilave ödülü kazanabilir.”

İşte kampanya detayları...           


Geri Dön