19 / 04 / 2024

Borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım?

Borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım?

Mesken ya da işyerinde elektrik abonesi olduğunuzu düşünelim. Elektrik faturası ödemelerinizdeki aksaklık nedeni ile elektriğiniz kesilirse ne olur? Elektrik faturası borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım, diyorsanız işte yanıtı..



Borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım?

Mesken ya da işyerinde elektrik abonesi olduğunuzu düşünelim. Elektrik faturası ödemelerinizdeki aksaklık nedeni ile elektriğiniz kesilirse ne olur? 


"Borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım?" diyorsanız hemen yanıtlayalım.


www.bedas.com.tr web adresinde Ödeme Noktaları butonu altında bulunan anlaşmalı ödeme noktalarına veya anlaşmalı bankalara elektrik fatura borcunuzun tamamını ödemeniz durumunda, EPDK’nın müşteri hizmetleri yönetmenliği mevzuatında belirtilen süre içerisinde yeniden enerji verilmektedir.


Evdeki hastanın durumu ile ilgili hastane raporu ve müşteri numarası ile birlikte en yakın Müşteri Hizmetleri Merkezimize yazılı başvuru yapabilirsiniz.


Yanlış abonenin elektriğinin kesilmesi..

Abone ile perakende satış sözleşmesinin yapılması sırasında güncel adres tanımlamalarının ve sayaç numara bilgilerinin hatalı olarak kayıt altına alınması sebebiyle yanlış abonenin elektrik enerjisi kesilebilmektedir. 


Böyle bir sorun yaşanması durumunda müşterinin abone bilgileri ve güncel iletişim bilgilerini bağlı bulunduğu İşletme Müdürlüğüne veya ALO 186 BEDAŞ Çağrı Merkezine iletmesi durumunda müşterinin mağduriyeti giderilecektir.


Elektrik itiraz dilekçesi örneği!



Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com


Geri Dön