26 / 04 / 2024

Borsa da tatil! Yarım gün işlem yapılacak!

Borsa da tatil! Yarım gün işlem yapılacak!

Borsa İstanbul'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yarın yarım gün işlem gerçekleştirilecek. İşte detaylar...



Borsa İstanbul 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili sebebi ile yarın öğlene kadar açık olacak.

Yarın öğlen başlayacak olan tatil sebebi ile pay piyasalarında çarşamba günü yapılmış olan işlemlerin takası 31 Ekim Pazartesi, bugün ve aynı zamanda yarın öğlene kadar yapılan işlemlerin takası ise 1 Kasım Salı olacak.

Pay piyasalarında işlemlerin takası ise "T+2"de, yani işlemin gerçekleştiği günden iki işlem günün ardından yapılıyor.

Yarın Pay Piyasaları saat 09.40'ta açılış seansı ile güne başlayacakken ve sürekli müzayede işlemleri 10.00-12.30 saatlerinde oluşacak.

Kapanış seansı, emir toplama ve aynı zamanda kapanış fiyatından işlemler ise saat 12.30 ile 12.40 arasında yapılacak.

Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda da (VİOP) yarın işlemler saat 09.20'de başlayacak ve bununla birlikte seans, tüm sözleşmelerde 12.45'te sonlanacak.

Borçlanma Araçları Piyasası'nda da yarın Repo Karşılığı Menkul Kıymet Bildirimi işlemleri ise 11.50'ye diğer tüm işlemler 11.30'a kadar gerçekleşecek.

Borsa da tatil! Yarım gün işlem yapılacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön