25 / 04 / 2024

Borsa İstanbul'da şiddetli düşüş

Borsa İstanbul'da şiddetli düşüş

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 4,07 değer kaybıyla 2.540,36 puandan tamamladı.



Yarın, Avrupa Merkez Bankası'nın fazi açıklamasının piyasaların odak noktasında bulunacağını ifade eden uzmanlar, Yurt içinde haftalık para ve banka verileri, yurt dışındaysa Çin'de dış ticaret dengesi ve Amerika'nın haftalık işsizlik verilerinin öne çıkarılacağını belirtti.

Borsa İstanbul da şiddetli düşüş

Uzmanlar, teknik anlamda BIST 1000 endeksinde 2,690'ın direnç, 2,390 seviyesinin destek konumunda olduğunun altını çizdi.

Editörün Notu: Bu haber 8 Haziran 2022, saat 21.54'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 12 kuruş, euro 18 lira 38 kuruş, altının gramı ise 1020 lira 30 kuruş değerindedir.

İslam Memiş'ten kritik uyarı! 'En büyük kazanan onlar olacak'

Asgari ücrete zamda flaş gelişme! AK Parti’den yeni açıklama geldi

Otomobil fiyatlarına 65 bin lira zam geldi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön