25 / 04 / 2024

Borvo Termal Bolu'da 17 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Borvo Termal Bolu'da 17 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Aben Grup

Proje: Borvo Termal Resort

Evcil hayvan otelinin, golf sahasının ve binicilik alanlarının yer aldığı Borvo Termal Bolu projesinde devremülkün kullanım hakkı ömür boyu satın alan kişide oluyor. Projede fiyatlar 17 bin TL'den başlıyor...



Toplam 350 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen  Borvo Termal Resort  projesi, Bolu Kil Özü'nde  Aben Grup  imzası ile hayata geçiriliyor. Devremülk olarak tasarlanan projede 114 adet villa ve her villanın içerisinde 3'er adet daire bulunuyor.


Borvo Termal Resort projesinin ilk etabı 150 dönüm alana sahip. 2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan projede devremülk satışları 14 gece 15 gün olarak yapılıyor. İnşaatının başlamış olduğu proje 5 yıldızlı otel konseptiyle tasarlandı.


Ömürlük tapu...

Borvo Termal Resort projesinde satın alınan devremülkün kullanım hakkı ömür boyu satın alan kişide oluyor. Projede yer alan devremülklerin fiyatları lansmana özel ilk 500 daire için 17 bin liradan başlıyor. Projede her 500 daire satışında fiyatlarda 1000 TL artış olacak.


Borvo Termal'de bulunan villaların içerisinde 4 ila 6 kişinin aynı anda kullanabileceği termal havuzlar yer alıyor. Banka kredisine uygun olan projede peşin veya vadeli ödeme yapmak mümkün.


Evcil hayvan oteli...

Borvo Termal Resort projesinin içerisinde evcil hayvan oteli, golf sahası, binicilik alanı ve 80'e yakın birçok sosyal olanak yer alıyor. Projede ayrıca  24 saat oda hizmeti, 24 saat güvenlik, 24 saat sağlık hizmeti, transfer hizmeti, yaşlı ve engelliler için özel yollar bulunuyor.


Borvo Termal Bolu da 17 bin TL den başlayan fiyatlarla!


+90 (216) 456 76 76

http://borvo.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön