20 / 04 / 2024

Bosch Çevre Kulübü 2 yaşında!

Bosch Çevre Kulübü 2 yaşında!

Bosch Ev Aletleri olarak, çevre ve eğitim odaklı sosyal sorumluluk bilincimiz dahilinde çevreye duyarlı nesiller yetiştirilmesine daha çok katkı sağlamak hedefiyle 2 yıl önce Bosch Çevre Çocuk Kulübü’nü hizmete açtık...



“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece günlük yaşamımızı değil, geleceğimizi de iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri olarak, çevre ve eğitim odaklı sosyal sorumluluk bilincimiz dahilinde çevreye duyarlı nesiller yetiştirilmesine daha çok katkı sağlamak hedefiyle 2 yıl önce Bosch Çevre Çocuk Kulübü’nü hizmete açtık.


4 – 7 yaş grubu Minikler ve 8 – 13 yaş grubu Yıldızları aynı platfromda buluşturan www.bosch-cevrekulubu.com web sitemizin ikinci yaşını doldurmasının mutluluğunu yaşıyoruz. İki yılda neredeyse Türkiye’nin dört bir yanından 15 bin çocuk üye sayısına ulaşan


kulübümüzün ikinci yaşımızı kutlamak üzere Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer’in ev sahipliğinde, sitemizin Minikleri ve Yıldızları’nın katılımıyla çok özel bir doğum günü etkinliği düzenliyoruz. Doğum günümüzde sizi ve ailelerinizi de aramızda görmeyi arzu ediyoruz. 


Her yaştan çocuğumuz için pek çok keyifli ve sürprizli aktivite ile eğlenceyi doyasıya yaşayacağımız Bosch Çevre Kulübü 2. Yaş Kutlaması’na katılımınızdan mutluluk duyarız. 




Tarih                          : 6 Ekim 2013, Pazar


Yer                             : Event Garden Sarıyer / İSTANBUL


Etkinlik Saati          : 12.00 – 17.00


Servis Saati             : 10.00-Kadıköy Evlendirme Dairesi önü


                                  10.30-Taksim AKM önü


Geri Dön