25 / 04 / 2024

Bosch Elektrikli El Aletleri Türkiye turunda

Bosch Elektrikli El Aletleri Türkiye turunda

Bosch Elektrikli El Aletleri, her yıl Türkiye'nin dört bir yanındaki elektrikli el aleti kullanıcılarıyla bir araya geldiği şehir seminerlerini tamamladı



Bosch Elektrikli El Aletleri tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen şehir seminerleri, bu yıl turuna Alanya'dan başladı. Haziran ayında Van, Diyarbakır ve İskenderun olmak üzere Türkiye'nin farklı illerinde devam eden seminerlerde Bosch, elektrikli el aletleri kullanıcılar ile buluştu.

Alanya'da çeşitli meslek gruplarından yaklaşık 150 kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, katılımcılar Bosch'un 2009 yılında piyasaya sunduğu  tüm yenilikleri tanıma ve bizzat kullanma olanağı buldu.

Tüm el aletleri Türkiye'nin dört bir yanında

Şehir seminerleri kapsamında, bir yandan altı farklı istasyonda profesyonel seri, amatör seri, aksesuar grubu, ölçüm cihazları, bahçe aletleri ve Fischer dübel sistemlerindeki yenilikler tanıtılırken, bir yandan da bir istasyonda bu yıl ürün yelpazesine dahil olan Skil'in yeni serisi Skil Masters ve Rotozip markaları katılımcıların beğenisine sunuldu.

Özellikle metal kafası sayesinde beton içindeki donatıyı rahatlıkla delip geçen, diğer uçlara kıyasla üç kat daha fazla delik açma kapasitesine sahip uzun ömürlü yeni SDS plus X5L delici uçlar ile sert fayansları kolayca geçme olanağı sağlayan yeni Bosch elmas delme sistemleri, el aletleri kullanıcıları tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

Diğer yandan, seminerlerin sonunda DLE 70 lazermetre, Aquatak Go yüksek basınçlı yıkama cihazı ve UNEO gibi Bosch Elektrikli El Aletleri'nden on yeni ürün çekiliş ile sahiplerini buldu.


Geri Dön