27 / 04 / 2024

Bosch Güvenlik'ten mega projelere entegre çözümler!

Bosch Güvenlik'ten mega projelere entegre çözümler!

Bosch Güvenlik Sistemleri, 7 Ekim tarihinde Küçükyalı’daki merkez binasında düzenlediği “İstanbul Consultant Event” etkinliğinde Türkiye’nin önemli projelerine yön veren proje danışmanları ile bir araya geldi.



Bosch Güvenlik Sistemleri ‘İstanbul Consultant Event’ ile entegre çözümlerini sektörün önde gelen uzmanlarıyla paylaştı


Bosch Güvenlik Sistemleri, 7 Ekim tarihinde Küçükyalı’daki merkez binasında düzenlediği “İstanbul Consultant Event” etkinliğinde Türkiye’nin önemli projelerine yön veren proje danışmanları ile bir araya geldi. Etkinlikte Türkiye'deki mevcut projelerin yanı sıra, önümüzdeki 10 yıl içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan havaalanı, metro, tren istasyonları, otel, AVM ve rezidans projelerine yönelik Bosch Güvenlik Sistemleri’nin geliştirdiği entegre çözüm önerileri katılımcılarla paylaşıldı.


Geleceğin projelerine yön verenler bir arada


Bosch Güvenlik Sistemleri’nin düzenlediği ‘ İstanbul Consultant Event’ çerçevesinde katılımcılar kurulan stant alanlarında canlı demo gösterimleri, entegrasyon sunumlarıyla güvenlik sektörüne ilişkin Building Information Modelling (BIM) gibi yeni çözümleri birebir deneyimleme fırsatı yakaladı. Ulaşım (havaalanları, tren istasyonları, metrolar) ve otel uygulamalarında sunulan son teknoloji ürün ve hizmetlerin tanıtıldığı etkinliğe, danışmanlar, elektrik taahhüt firmaları, mimarlar, inşaat firmaları ve projelerde karar verici rolü oynayan iş ortaklarından oluşan 100 kişilik bir grup katıldı. Bosch Güvenlik Sistemleri’nin önderliğinde gerçekleşen etkinlikte Genetec, Moxa ve Navtech Radar gibi entegrasyon partnerleri de çözümlerini sundu. Farklı uygulama alanlarına yönelik özel olarak organize edilen ‘İstanbul Consultant Event’ ulaşım pazarında faaliyet gösteren güvenlik sistemleri üretici firmalarını tek bir çatı altında topladığı için katılımcılara iyi bir ‘networking’ olanağı da sağladı.


Frenkel : ‘Önümüzdeki 10 yıl Türkiye’nin önemli projelerine entegre çözümler üretmeye devam edeceğiz’


Bosch’un yurtdışı merkez ofisinden uzmanların yanı sıra entegrasyon partnerlerinin de katıldığı etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Bosch Güvenlik Sistemleri Türkiye, Azerbaycan ve Türkmenistan Ülke Direktörü İlke Frenkel, ‘Bosch Güvenlik Sistemleri olarak sunduğumuz eksiksiz ürün gamının yanı sıra yüksek müşteri memnuniyeti, kalite ve sorumluluk gibi değerlerimizle, şimdi olduğu gibi önümüzdeki 10 yıl boyunca da Türkiye’nin önemli projelerine entegre çözümler üretmeye devam edeceğiz‘ dedi.




Geri Dön